Sponsoren Sporting Heerlen


Centrum voor medische zorg "de Kasteellaan".
Het centrum voor medische zorg "de Kasteellaan" is sedert de zestiger jaren actief in de wijk MSP (Meezenbroek Schandelen Palemig).

Begonnen als een huisartsenpraktijk met doktersassistentes, heeft het centrum zich ontwikkeld tot een multifunctioneel wijkcentrum voor medische zorg waarin alle belangrijke eerstelijnsprofessionals vertegenwoordigd zijn. Het is de missie van het team om in de wijk, onder regie van de huisarts, kort bij de patient alle medische zorg te organiseren onder het motto: goedkoop en doelmatig waar het kan ( lees eerste lijn ) en duur en complex ( lees tweede lijn ) waar het noodzakelijk is.

Om deze missie te bewerkstelligen maakt het centrum deel uit van het zorgverlenersnetwerk MSiP, waarin alle professionals in de eerste lijn in de MSP wijk vertegenwoordigd zijn. De komende jaren zal het team in nauwe afstemming met de tweede lijn zoveel mogelijk ambulante medische zorg die nu nog in de tweede lijn ontvangen wordt, in het wijkcentrum gaan aanbieden.

Klik voor meer informatie hier.Smaak & Vermaak.
Sinds april 2014 gelegen aan het mooie Pancratiusplein in Heerlen. Smaak & Vermaak is de plek waar je komt voor heerlijk eten, een lekker glas wijn en een ontspannen sfeer. Een totaalbeleving die past bij onze kernwaarden: gezellig, ontspannen en onderscheidend met een goede prijs-kwaliteit verhouding! In het middelpunt staat de Josper Grill, een houtskoolgrill uit Spanje, deze oven is een ware hype in de huidige culinaire wereld. Die aroma‘s van de verse producten zullen worden verspreid. Men is getuige van livecooking op locatie van een van onze chefs op echt vuur met verse producten.

Vanzelfsprekend zijn alle gerechtjes op elkaar afgestemd en gestyled op eigentijds wijze.
Smaak & Vermaak staat voor juiste prijs-kwaliteit verhouding en wij werken dan ook met een menu vol eerlijke producten van onze lokale partners.

Klik voor meer informatie hier.Wolting & Versteegh.
Wij van Wolting & Versteegh vormen een hecht en daadkrachtig team. Bij ons is collegiale samenwerking tussen alle afdelingen een goede gewoonte. Of het nu gaat om grote of kleine accountancyzaken, regionale of euregionale aangelegenheden, Wolting & Versteegh heeft op deze terreinen uitmuntende specialisten in huis. Inmiddels weten veel ondernemers uit het midden- en kleinbedrijf de uitstekende belangenbehartiging van Wolting & Versteegh te waarderen.
Die voorsprong willen wij graag behouden.

Wolting & Versteegh B.V.
Heerlen/Maastricht
KvK nummer 14042709

Klik voor meer informatie hier.I-Minded.
I-Minded bouwt elke dag mee aan het wereldwijde web. Online oplossingen in de breedste zin van het woord, van websites tot intranetten en maatwerk applicaties. En alles wat daar tussen zit. No-nonsense en servicegericht.I-Minded is geen bulk hostingpartij.En ook geen bulk domeinregistrant. We zijn wel full service. Daarom hosten wij je website, je intranet, je applicatie en je webshop. Op snelle en stabiele servers. In een Klasse-A data center. En áls er een probleem is, ligt de oplossing in ieder geval bij ons. En niet bij het kastje van de muur. I-Minded is als registrar aangesloten bij SIDN. SIDN registreert en beheert alle .nl- domeinnamen en zorgt ervoor dat de domeinnamen wereldwijd bereikbaar zijn. Als registrar heeft i-Minded rechtsreeks toegang tot het .nl registratiesysteem. Wel zo makkelijk (natuurlijk verzorgen wij ook de registratie van je .eu, .de, .be, .com, .net, .etc domein.)

Adres: Heerlerbaan 95 6418CB Heerlen
Tel: +31 (0)45-5680642
E-mail: info@i-minded.nl

Klik voor meer informatie hier.
Decathlon.
Decathlon is de grootste sportwinkel van Nederland. Met een breed assortiment aan scherp geprijsde sportkleding, sportschoenen (voetbalschoenen, hardloopschoenen etc.) en andere sportartikelen zorgt Decathlon ervoor dat sporten toegankelijk wordt voor iedereen. Omdat de producten binnenshuis worden ontwikkeld kunnen we de prijzen laag houden, maar hoeven we geen compromissen te sluiten als het gaat om kwaliteit! Decathlon heeft in Nederland momenteel zes vestigingen (Amsterdam, Kerkrade, Best, Apeldoorn, Leeuwarden en Breda), maar er komen er heel binnenkort nog een aantal bij!

Klik voor meer informatie hier.ROSA.
ROSA is een jonge, deskundige en snelgroeiende organisatie die gevestigd is in Sittard, maar actief is in heel Nederland. Wij helpen uw organisatie bij het efficiënt en optimaal afhandelen van alle contacten met uw huurders. Ons doel? Tevredenheid van uw huurders, waarbij we uw belangen en die van eventuele ketenpartners niet uit het oog verliezen.

ROSA is NPO ketenregisseur op het gebied van huurdertevredenheid. Wij maken van niet planmatig onderhoud een duurzame tevredenheid. Ons doel is elke huurder een tevreden huurder. Wij doen er alles aan om het thuisgevoel overeind en betaalbaar te houden en schaarse vakmensen in één keer goed in te zetten.

Klik voor meer informatie hier.
Wijshoff & Partners
Wijshoff & Partners is in 2016 opgericht door Leo Wijshoff. Wij zijn gespecialiseerd in risicobeheersing voor midden- en kleinbedrijven, groot zakelijk en particulieren. Denk hierbij dus aan particuliere klanten maar ook aan diverse zakelijke branches zoals bouw, transport, onderwijs en zorg. Wij werken samen met verschillende partners waaronder Acura Assuradeuren, AON en Intermediair Servicedesk Nederland. Daarnaast hebben wij ook samenwerkingen met hypotheek- en pensioenadviseurs.

Klik voor meer informatie hier.