Sponsoren Sporting Heerlen


De ING: supporter van amateurvoetbal
De ING moedigt niet alleen het Nederlands elftal aan, maar ook het amateurvoetbal. Dit doen we door actief bij te dragen aan een gezonde toekomst van alle voetbalverenigingen. Want daar ontstaat de liefde voor voetbal. En wordt deze gekoesterd en gedeeld door de spelers, scheidsrechters, barmannen, penningmeesters en natuurlijk supporters.

Onze Missie
Wij willen dat het goed gaat met Nederland. Daarom bouwt de ING mee aan een financieel gezonde en duurzame Nederlandse samenleving, voor haar inwoners, het bedrijfsleven en andere organisaties.


Klik op de logo's voor meer informatie.Welkom bij Leenen Vastgoed
Wij hebben het meest uitgebreide woningaanbod in de regio. Voor elke beurs hebben wij de juiste oplossing. Onze website is verder altijd actueel zodat u altijd als eerste op de hoogte bent van ons actuele huizenaanbod. Zijn er zaken onduidelijk of wenst u verdere uitleg, aarzelt u dan niet om te bellen met één van de leden van ons team. U kunt zich inschrijven als bezoeker van deze website. Als geregistreerd bezoeker heeft u de mogelijkheid om waar dan ook en 24 uur per dag in te loggen op onze site. U wordt vervolgens volledig automatisch per e-mail op de hoogte gehouden.

Leenen Vastgoed beschikt over een modern, geautomatiseerd matchingsysteem. Hiermee wordt het mogelijk om u als woningzoekende, snel en efficiënt te voorzien van gepaste informatie over huizen die voldoen aan een van de door u opgegeven zoekprofielen. Bel (045) 526 88 30 of stuurt u ons een e-mail naar info@leenen-vastgoed.nl. of klik op het logo.