• 18/10: Fotoverslag Minor 2 - Sporting Heerlen 2

  Fotoverslag Minor 2 - Sporting Heerlen 2
  Marco Luckers Fotografie heeft een fotoreportage gemaakt van de wedstrijd Minor 2 - Sporting Heerlen 2 waarvoor onze dank.

  Fotoverslag Minor 2 - Sporting Heerlen 2 klik hier.

 • 18/10: Wedstrijdverslag Sporting Heerlen - vv Scharn

  Wedstrijdverslag Sporting Heerlen - vv Scharn
  Sporting Heerlen presenteerde zich deze namiddag in een nieuw trainingstenue. De nieuwe pakken waren geschonken door Karel Pelzer van Perfect Brandpreventie en door Koffie Compleet. De nieuwe pakken zullen met trots gedragen worden en een dank je wel namens staf en spelers van Sporting Heerlen 1. Na de wedstrijd pakte een ieder zijn spullen in een prachtige nieuwe voetbaltas van de firma Van Dijk. Het bedrijf waar Wesley van Dijk en zijn pa iedere dag voor opstaan n.l. Van Dijk Automaterialen en reparaties, en naast voetbal daar hun uitlaatklep hebben. Bedankt mannen, bedankt Sponsoren voor weer een prachtige zondagmiddag in de geschiedenis van onze mooie vereniging.

  Voor het wedstrijdverslag klik hier.

  Lucho Carreno van Parkstad Actueel maakte weer mooie foto's en voor zijn fotoverslag klik hier.

 • 15/10: Bonnenkaarten bij Sporting Heerlen

  Bonnenkaarten bij Sporting Heerlen
  Vanaf a.s. zondag 17 oktober 2021 zal bij Sporting Heerlen gestart worden met de verkoop van nieuwe bonnenkaarten. We nemen afscheid van de penningen en gaan over tot de verkoop van bonnenkaarten.

  Alfa Bier steunt ons initiatief en onze voetbalvereniging. De bonnenkaarten zijn geschonken door Meens Dranken Geleen/Puth, onze drankenleverancier. Bedankt Jeroen


   width= width=

  De "oude penningen" kunnen tot en met de nieuwjaarsreceptie van 2022 nog worden gebruikt.
 • 11/10: Wedstrijdverslag FC Geleen Zuid - Sporting Heerlen

  Wedstrijdverslag FC Geleen Zuid - Sporting Heerlen
  Sporting Heerlen ging op bezoek bij FC Geleen Zuid maar ook in deze wedstrijd wist Sporting Heerlen niet zijn eerste driepunter in de competitie te pakken. Het duurde lang voordat de wedstrijd werd opengebroken en Sporting Heerlen dacht de winst te pakken te hebben.

  Voor het wedstrijdverslag klik hier.

 • 11/10: Sporting Heerlen 1 beker

  Sporting Heerlen 1 beker
  Sporting Heerlen 1 is vrijgeloot voor de volgende bekerronde welke gepland staat voor zondag 24 oktober 2021.
 • 03/10: Lorenzo Schrijnemaekers thuis bij Sporting Heerlen

  Lorenzo Schrijnemaekers thuis bij Sporting Heerlen
  Een interview van Parkstad Actueel met Lorenzo Schrijnemaekers verzorger bij Sporting Heerlen.

  Lees het hier.

 • 30/09: Doe mee met Rabo ClubSupport

  Doe mee met Rabo ClubSupport
  Iedereen verdient een club. Het is als een tweede thuis. Een plek waar je elkaar ontmoet, elkaar sterker maakt en helemaal jezelf kunt zijn. Dat is goed voor de club & geweldig voor de buurt. Als lid van de Rabobank beslis jij mee welke clubs we dat steuntje in de rug geven. Van 4 tot 25 oktober kun jij je stem uitbrengen op je favoriete club Sporting Heerlen.

  Lees meer
 • 13/09: Grote Clubactie

  Grote Clubactie
  Voor veel verenigingen is het nieuwe verenigingsseizoen van start gegaan! Ondanks de start van een nieuw seizoen hebben veel clubs het momenteel zwaar, doordat inkomsten afgelopen jaar behoorlijk zijn achtergebleven. Meer dan ooit heeft het verenigingsleven extra inkomsten nodig.

  De Grote Clubactie is vernieuwd en eenvoudiger dan ooit! Vanaf de start op 18 september verkoopt onze vereniging loten voor € 3,- per stuk. Van de opbrengst gaat 80% (dus € 2,40 per lot) direct naar onze club!

  Koop u loten bij onze leden. Uw medewerking wordt zeer gewaardeerd, alvast bedankt!

  Lees meer
 • 28/09: Nagekomen fotoreportages

  Nagekomen fotoreportages
  Wij hebben van Marco Luckers Fotografie enkele fotoreportages mogen ontvangen van reeds gespeelde wedstrijden, waarvoor onze dank. U kunt van de hieronder staande wedstrijden van zijn fotoverslagen alsnog genieten.

  KVH: Sporting Heerlen 1 - Bekkerveld 1 klik hier.

  Beker: Langeberg 2 - Sporting Heerlen 2 klik hier.

  Beker: Sporting Heerlen 2 - Groene Ster 2 klik hier.

 • 27/09: Wedstrijdverslag 1e competitiewedstrijd

  Wedstrijdverslag 1e competitiewedstrijd
  Sporting Heerlen vergeet zichzelf te belonen en verliest openingsduel tegen Lindenheuvel/Heidebloem Comb. Iedereen die de weg had gevonden naar ons Sportpark Grasbroek, zagen een wedstrijd die al in de eerste helft beslist had moeten zijn en wel met grote cijfers. Onze mannen hadden het vizier niet op scherp staan, want met zeker vijf 100% kansen hadden onze jongens zich een gemakkelijke zondagmiddag kunnen bezorgen.

  Voor het wedstrijdverslag klik hier.

 •  1 - 10  11 - 20  21 - 30  31 - 40  41 - 50  >>