Wordt Sporting Heerlen a.s. zondag al kampioen?

A.s. zondag kan bij punt(en)verlies van SVN en winst van ons vlaggenschip de kroon op het seizoen 2018/ 2019 worden gezet. width=


Sporting Heerlen kan a.s. zondag op de deur van de 2e klasse gaan kloppen. Het hele seizoen is de 1e plek al een feit. Het sportpark van RKVVM is de plek om zondag deze kampioenswedstrijd te gaan aanschouwen. Laten we er een ware rood-wit-blauwe happening van maken en laten we als een grote Sporting Heerlen familie ons vlaggenschip gaan aanmoedigen. Het hele seizoen heeft dit team laten zien de beste ploeg in de 3e klasse A te zijn, dus juist nu is uw steun van harte welkom. RKVVM is gelegen in Margraten en het strijdtoneel barst los om 14.30 uur. Laten we hopen dat het een ware strijd wordt en zondag al het muntje de goede kant op valt.

P.s vergeet sjaals, ballonnen en alles wat rood-wit-blauw uitstraalt niet mee te nemen.

Indien zondag al het kampioenschap wordt behaald zal er natuurlijk een prachtig feest losbarsten in onze kantine op Grasbroek waar u dan samen met staf, spelers en iedereen die dit seizoen in ons geloofd heeft en ons gesteund heeft van harte welkom bent.

Dus tot zondag, tot Sporting Heerlen!!

Bron: webmaster
Share: