Foute Muziekbingo

Omdat we elkaar al zo lang niet hebben gezien hebben we iets leuks bedacht.

Vrijdag 19 maart hebben wij een doldwaze “Foute Muziekbingo" voor onze leden en iedereen die mee wil doen, in elkaar gezet. Dus geen bingo waarbij de nummertjes worden omgeroepen maar waar je bingokaart vol staat met foute muzieknummers die iedereen kent! Dus luister goed, raad de plaat en streep af op je bingokaart! De professionele presentatie is in handen van niemand minder dan Marco Schiffelers. Jij doet toch zeker ook mee met de Sporting Heerlen “Foute Muziekbingo".

 width=

Programma Sporting Heerlen “Foute Muziekbingo":

19.00 uur inloggen via je laptop en alvast genieten van het voorprogramma.

19.30 uur START van de 2 bingorondes met meerdere prachtige grote en kleine prijzen per bingoronde, een prijs voor "meest fout geklede" deelnemer en nog veel meer.

Aansluitend “Afterparty met Marco" tot 22.30 uur.

De kosten van 1 bingokaart die voor alle rondes te gebruiken is bedraagt slechts € 5,00. Uiteraard mag je per persoon ook meer kaarten bestellen. Hoe meer verkochte kaarten hoe groter je kans en hoe groter het steuntje in de rug van ons geliefd cluppie Sporting Heerlen. We hebben 500 bingokaarten beschikbaar en OP=OP.

Wacht dus niet te lang en meld je aan via pr.sportingheerlen@gmail.com en wie weet heb jij buiten een te gekke avond het geluk dat je met één van onze toffe prijzen aan de haal gaat. Na aanmelding volgt verdere informatie omtrent de betaling en alle eenvoudige en duidelijk instructies. Iedereen met een laptop of smartphone kan meedoen, dus nodig vooral al je teamgenoten, familie en vrienden uit!!


Bron: webmaster
Share: