Top Girls Academie

Ben jij een speelster die het leuk vindt om te trainen als een prof, zodat je nog beter kunt worden? Op zondag 13 september 2020 vindt er van 18.15 uur tot 19.30 uur een open training plaats bij Sporting Heerlen, Boerhaavestraat 36, 6412 VJ Heerlen. width=


Ben jij een speelster die het leuk vindt om te trainen als een prof, zodat je nog beter kunt worden? Ben jij degene die het een uitdaging vindt om met een meisjesteam tegen niet alleen maar meiden, maar ook tegen jongens te voetballen? Wil jij opvallen in bijvoorbeeld de Be-Ne Liga, of wil jij ook spelen tegen diverse topclubs? Dan is de Top Girls Academie iets voor jou!

De Top Girls Academie (TGA) heeft als doelstelling speelsters met plezier naar de top te begeleiden. Het accent bij de trainingen ligt voornamelijk op loop- en stability, techniek en explosiviteit. Aangezien de mogelijkheden voor meiden om bij een betaalde voetbalorganisatie (bvo) te spelen zeer beperkt zijn, biedt TGA hen de mogelijkheid om te trainen als een prof. Naast hun huidige club kunnen de meiden bij TGA een 3de training op de zondagen volgen.

Alle meiden in de leeftijd van 7 t/m 14 jaar zijn welkom bij de TGA. Echter is het wel zo, dat als jij opvalt en een waar talent blijkt te zijn, je de mogelijkheid krijgt om in een topgroep te komen en naast de reguliere zondagtraining nog meer persoonlijke, en intensievere begeleiding krijgt. Denk hierbij dus bijvoorbeeld ook aan oefenwedstrijden tegen gerenommeerde clubs, de Topshelf Beneliga en toptoernooien. Hiervoor wordt door de TGA onder andere ook nauw samengewerkt met diverse topclubs en sportmanagement bureau‘s.

Op zondag 13 september 2020 vindt er van 18.15 uur tot 19.30 uur een open training plaats bij Sporting Heerlen, Boerhaavestraat 36, 6412 VJ Heerlen.

In de week van maandag 14 september t/m zondag 20 september zullen op afspraak persoonlijke gesprekken plaatsvinden met de speelsters en ouders/verzorgers: hier zullen wij met elkaar kennis maken, en zal er besproken worden waar de meiden het komende blok aan zullen gaan werken. Een blok bestaat uit 7 trainingen, en een afsluitend evaluatiegesprek (totaal van 8 bijeenkomsten).

Op zondag 27 september zullen de trainingen van de TGA officieel van start gaan bij Sporting Heerlen.

De kosten bedragen 50 euro voor de eerste 4 trainingen. Ben jij een spelend lid van Sporting Heerlen? Dan betaal jij slechts 40 euro. Word je vervolgens gescout voor een talententeam? Dan bedragen de kosten 90 euro. Dit is inclusief kledingpakket voor de wedstrijden, extra en intensievere begeleiding op mentaal vlak, voeding, kracht en training. Niet in een talententeam? Dan blijft het bij de eerder genoemde bedragen. Natuurlijk blijf je altijd kans houden om gescout te worden.

Wil jij je aanmelden voor de open training of meer informatie? Neem dan contact op via 0640790821, of stuur een mail naar tga.sportingheerlen@gmail.com. Print het onderstaande inschrijfformulier uit en vul het volledig in. Je kunt het formulier inleveren bij Saar Kloth Sporting Heerlen of stuur het per mail naar tga.sportingheerlen@gmail.com.

A. Tuharea – Willem II – Top Girls Academie
S. Kloth – Sporting Heerlen – Top Girls Academie

Klik voor het inschrijfformulier hier

Bron: webmaster
Share: