Zomertoernooi

De senioren hebben er lang op moeten wachten, maar nu mogen ook zij weer binnen de anderhalve meter met elkaar voetballen. Dat bracht Sporting Heerlen op het idee om een 5-tegen-5 toernooi op te zetten, open voor iedereen die wil meedoen. width=

Op zaterdag 22 augustus zal dit toernooi gespeeld worden op het hoofd- (en evt. bijveld) van ons sportcomplex aan de Boerhavestraat. Iedereen kan zich vanaf nu inschrijven met een team van min. 5 en maximaal 8 personen.

Zo gaat het ZOMERTOERNOOI er uitzien:
Er zal gespeeld worden op een kwart veld met 4 spelers en één keeper. Wedstrijden zullen maximaal 15 minuten duren. Afhankelijk van het aantal teams zal het toernooi duren van 15:00 uur tot maximaal 19:00 uur. Met respect voor de COVID-19 regels, worden er vaste tafels per team aangewezen. Met de prijsuitreiking om ongeveer 19.30 uur en een afsluitend BBQ-feest inclusief een buitentap hopen wij dit 1e ZOMERTOERNOOI passend af te sluiten met muziek, saamhorigheid en bovenal veel plezier. Goed weer is alvast besteld.

De inschrijving is geopend t/m 16 augustus. De organisatie heeft een maximum aantal teams in gedachten. Ben er dus op tijd bij! Het inschrijfgeld is € 20 per team (zonder BBQ) en er zijn een aantal leuke prijzen te winnen. Maar zoals het bij een RECREATIEF ZOMERTOERNOOI hoort is ‘erbij‘ zijn belangrijker dan winnen.

Inschrijven kan via: r.gelissen@izt-limburg.nl

Geef je teamnaam en het aantal spelers door met de naam en telefoonnummer van de teamcaptain. De spelregels volgen dan na inschrijving.
Bron: webmaster
Share: