Stichting RETT SYNDROOM

Sporting Heerlen heeft een hartverwarmende actie. In samenwerking met onze Heerlense Sportvrienden van Bekkerveld hebben wij besloten pinkstermaandag a.s. de handen ineen te slaan voor Neva. Op die dag zullen er door RTV Parkstad en Parkstad Actueel opnamen en foto's worden gemaakt.

Neva (kleindochter van onze ere Voorzitter Cor Gubbels) gaat op deze dag, uiteraard in goed overleg met alle betrokkenen, de hoofdrol spelen.

Het idee is om de Stichting RETT SYNDROOM meer bekendheid te gaan geven. De entree-opbrengst, collecte en opbrengsten van de "levensmiddelenmand" zullen in ieder geval ook naar Stichting Rett Syndroom gaan. De wedstrijdbal gaat, na de wedstrijd, naar de hoogste bieder. width=


We hopen dat deze 2 mooie clubs samen zijn gezamenlijke Heëlesje laten spreken. Komt allen naar Sportpark Grasbroek Pinkstermaandag en vergeet niet dat er gecollecteerd wordt.

Namens de besturen van Sporting Heerlen en Bekkerveld nodigen we jullie allen uit op 29 mei 14:30 uur aan:
Sportpark Grasbroek
Boerhaavestraat 36
6412 VJ Heerlen

Kunt u niet en/of mocht u toch willen DONEREN, SPONSOREN of hoe dan ook of deel uit maken van deze mooie actie, neem dan contact op met initiatiefnemer Roger de Groot tel. 06-82401073
Bron: webmaster
Share: