Historie van de club

Wij zijn bezig met de clubgeschiedenis van Sporting Heerlen te beschrijven vanaf de beginjaren, als zijnde Concordia (Palemig) tot het hedendaagse Sporting Heerlen en dit met foto‘s e.d. te illustreren.

Veel van de clubgeschiedenis hebben wij reeds kunnen achterhalen middels foto's, artikelen zoals interviews, wedstrijdverslagen, uitslagen etc. Wij willen de Sporting Heerlen historie zo compleet mogelijk maken van alle verenigingen. Graag ontvangen wij dan ook elftalfoto‘s (liefst met jaartal en namen van spelers/leiders), foto's welke op een van de verenigingen betrekking hebben, persoonlijke verhalen/ervaringen, krantenknipsels, etc, etc.) kortom alles wat in een verenigingshistorie zou kunnen worden verwerkt. Kijk eens in de oude dozen op zolder of daar nog iets ligt wat wij zouden kunnen gebruiken.

Het archief van Sporting Heerlen is te vinden op het midden van deze hoofdpagina onder "Bekijk ook eens" en dan ARCHIEF aanklikken. (Op dit moment is het nog in onderhoud, maar men kan er gerust een kijkje opnemen).

 width=

Alle reacties kunnen gestuurd worden aan: giel.senden@gmail.com

Bron: webmaster
Share: