Strijthagencup 2023

Sporting Heerlen JO12-1 kan bijna stunten.

Op een prima georganiseerde Strijthagencup heeft Sporting Heerlen JO12-1 op de eerste dag vier wedstrijden gemakkelijk gewonnen en werd er alleen terecht verloren van FC Landgraaf JO12-1. Dit resulteerde in een tweede plaats en dus plaatsing voor de sterkere poule op dag 2.Op dag 2 begonnen met een wedstrijd tegen het sterke vv Schaesberg JO-12. Helaas waren onze jongens nog niet goed bij de les en leed men een terechte 0-4 nederlaag.

Om enigszins uitzicht op een goede eindklassering te hebben moest de tweede wedstrijd gewonnen worden van FC Landgraaf JO12-1, waar op dag 1 nog van verloren werd. Gelukkig waren we nu wel wakker en stond het organisatorisch prima en werd er met 1-0 gewonnen van een arrogant FC Landgraaf JO12-1.

De derde wedstrijd spelen we tegen het Duitse Ommerborn Sand. Ook in deze wedstrijd begonnen we uitstekend en stond het binnen zes minuten al 2-0. Uiteindelijk werd het een 5-1 overwinning.

De laatste wedstrijd eindigde in een 1-1 gelijkspel waardoor Sporting Heerlen JO12-1 op een verdienstelijke 2e plaats eindigde achter de terechte winnaar vv Schaesberg JO12-1. Kortom een prima prestatie van het team in een poule met 2 teams uit de hoofdklasse.

 width=


Bron: webmaster
Share: