Van onze voorzitter

Beste Sporting Heerlen vrienden.

Als voorzitter van onze mooie vereniging wil ik het woord nog een keer tot jullie richten. Hopelijk zijn jullie allen gezond gebleven. Deze tijd met zijn beperkingen is voor niemand leuk. Gelukkig zijn er veel acties om onze vereniging te laten overleven. Het is dan ook een prettig gevoel om te zien dat veel mensen ons clubje een warm hart toedragen.

Ondanks de crisis is onze P.R. commissie erin geslaagd om nieuwe VIP-sponsoren, Co-sponsoren en bordsponsoren aan te trekken, hetgeen rondom het speelveld te zien is. Het werk van het bestuur gaat ook gewoon door net als de onkosten voor onze vereniging. Inmiddels hebben bijna alle teams de trainingen wederom hervat. Helaas zijn er ook hier beperkingen voor de 27-plussers. Zij kunnen wel met aangepaste oefenvormen een balletje trappen. Het is begrijpelijk dat dit niet ideaal is, maar toch is er een begin. Het bestuur stelt niet deze regels op maar de overheid.

Het bestuur dankt de leden die ondanks de beperkte mogelijkheden trouw hun contributie betalen. Wat schijnbaar niet iedereen beseft zijn de contributies en donaties de grootste bron van inkomsten voor onze vereniging. Als compensatie willen wij als bestuur kijken dat waar mogelijk er geen zomerstop zal zijn.

Een goede raad wil het bestuur aan de 27-plussers nog wel geven: Als jullie gaan trainen, hou je dan aan de dan geldende regels. Er zijn bij verschillende verenigingen al boetes uitgedeeld. Deze boetes zijn zowel voor de individuele sporters als ook voor de vereniging en wat kan leiden tot eventuele sluiting van ons sportcomplex.

Voor eventueel advies kunnen jullie altijd bij het bestuur terecht. Wij als bestuur hopen dan ook dat er snel versoepelingen komen en dat wij elkaar weer op ons sportcomplex kunnen en mogen ontmoeten.

Met sportieve groet voorzitter Cor Gubbels
Bestuur Sporting Heerlen.

Bron: webmaster
Share: