Nieuwkomers Sporting Heerlen

De nieuwkomers bij Sporting Heerlen

Deze week de nieuwkomers voor het komende seizoen. Als eerste presenteren wij Marwan Baha-Ali. Hij komt over van vv Scharn na jarenlang in de jeugdopleiding van Fortuna Sittard te hebben gespeeld. Marwan is een snelle, technische en creatieve aanvaller met heel veel potentie en we zijn blij dat hij voor Sporting Heerlen heeft gekozen.

De 2e speler die we presenteren is een oude bekende, Adrian Sokolowski. Na een kort uitstapje naar de Duitse competitie kiest hij weer voor een terugkeer. Een eerdere terugkeer ketste helaas afgelopen zomer af. Adrian voelde zich enorm thuis bij onze vereniging en hoopt van waarde te kunnen zijn met zijn doelpunten en assists komend seizoen.

Aangezien we toch oude bekende presenteren mogen we met veel genoegen Brian Goessens weer welkom heten. We hebben in het verleden prettig samengewerkt en Brian heeft het bij andere verenigingen geprobeerd maar door verschillende omstandigheden niet het geluk gevonden van wat hij bij Sporting had. Mannen we zijn blij met jullie komst en hopen op een mooi komend seizoen, heel veel succes!

 width=
 width=

 width=Bron: webmaster
Share: