Carnavalsavond 2019 met foto's

In een volle kantine van Sporting Heerlen heeft de vereniging de carnaval 2019 gevierd "In inne Oavend".Het uitroepen en aftreden van de Prins 2019 tot het haringhappen kwamen deze avond aanbod. Als gastverenigingen waren aanwezig CV de Lotboekers, CV de Postbuule, JCV de Pannesjop, CV de Paljassen en VV de Eekheuëre met in hun midden prins BAS I, onze eerste elftalspeler die zich echt weer eens thuis voelde. Nadat de schaduwprinsen waren voorgesteld was het rond 21.00 uur tijd om de nieuwe heerser van Sporting Heerlen 2019 aan de aanwezigen voor te stellen. Uit de POLL van de 11 schaduwprinsen waren er twee kandidaten die de strijd met elkaar waren aangegaan om prins van Sporting Heerlen te worden. Doch de verrassing was groot toen de werkelijk prins te voorschijn kwam namelijk Jean-Paul I (Moureau) onze doelman van Sporting Heerlen 1.

Ook waren er deze avond nog optredens van Danny Pouwels (die alle prinsen en prinsessen een conditietraining liet doen) en van "De Deulkes" die de kantine lieten zingen en springen. Rond middernacht was dan het aftreden van Prins Jean-Paul I (Jeppe). Onder de klanken van "Dit is mijn cluppie" nam Jean-Paul afscheid als Prins van Sporting Heerlen samen met zijn teamgenoten. Achteraf sprak hij de woorden: "Dit had ik echt niet willen missen". Hierna werden de haringen geserveerd door de dames van de activiteitencommissie (die deze avond hebben georganiseerd, hiervoor een pluim) en ging het feest nog lang door.

Namens Sporting Heerlen danken wij alle aanwezigen (verenigingen) voor deze gezellige avond en zeggen hopelijk tot 2020.

De fotoreportage is hier te bekijken.

Bron: