Peter Spijkers stelt zich voor

Beste sportvrienden en Sporting Heerlen familie,
Voor het komende seizoen 2020/2021 zal ik met veel plezier en enthousiasme de selectie van Sporting Heerlen 2 trainen en coachen. Ik zal me in het kort even voorstellen: ik ben 52 jaar, gehuwd, 1 zoon en sinds een jaar in het bezit van een lieve hond.Ben woonachtig in Landgraaf en werk reeds lange tijd met veel plezier bij hotel Van der Valk. Verder zijn naast voetbal mijn hobby‘s: hardlopen, snowboarden, schaken en genieten van de kleine dingen in het leven zoals lekker genieten op terras of in de natuur wandelen met de hond en mijn vrouw Jacqueline.

 width=


Ik hoop op een leerzaam, sportief, succesvol maar vooral plezierig komend voetbal seizoen waar ik ook regelmatig een kijkje zal nemen bij de jeugd en ons 1e elftal. Alleen als we eendrachtig met plezier en enthousiasme samen werken in alle geledingen binnen de vereniging kunnen we vooruitgang en resultaat boeken. Daar geloof ik heilig in!

Maar ook duidelijkheid, eerlijkheid en strijd leveren voor het team zijn begrippen waar ik waarde aan hecht.

In het verleden heb ik reeds eerder een jaartje bij SV Heerlen mogen werken en ben dus al bekend met de warme familiale sfeer. Daar zijn (nog) betere facilitaire voorzieningen bij gekomen zo mocht ik met eigen ogen recentelijk aanschouwen.Graag zou ik iedereen binnen de Sporting Heerlen familie willen meegeven om fit maar vooral gezond te blijven zodat we snel weer bij elkaar kunnen komen op of naast de velden!

Met vriendelijke groet
Peter Spijkers
Bron: webmaster
Share: