Aspirant bestuurslid

Bij deze wil ik mij graag alvast op de site voorstellen als aspirant lid van het bestuur, met als beoogde taak PR en Sponsorcommissie-beleid.Mijn naam is Raymond Gelissen, ik ben de zoon van Jeu en Mien Gelissen (voormalige kantinebeheerders en huidige vrijwilligers al vele jaren voor SV Heerlen en nu Sporting Heerlen) en de broer van Sandra Gelissen (huidig kantinebeheerster) en Chantal Gelissen, tevens actief lid van de club.

 width=


Ik ben 49 jaar, getrouwd met Carmen en vader van Renzo, Sanne en Tom.

Inmiddels ben ik al 30 jaar werkzaam in de zorgsector als verpleegkundige en de laatste 5 jaren tevens als docent en teamleider van een verpleegkundig team en een nachtteam in de intensieve thuiszorg IZT- Limburg. Mijn hobby‘s zijn o.a. voetballen, film kijken, klussen, het lezen van spannende boeken en het maken van stedentrips.

Sinds kort heb ik me aangesloten bij het bestuur van Sporting Heerlen als algemeen bestuurslid en commerciële zaken. Ik kijk uit naar de samenwerking met het bestuur en met de leden van het PR-team. De volgende mensen zijn ook lid van ons commerciële team:

Pierre van Leeuwen, Carina Illardo en Bram Leenen.

Wij hebben al enkele keren samen gezeten om het een en ander onder de loep te nemen bij Sporting Heerlen en hopen samen transparant en duidelijk te communiceren met de leden en het bestuur. Op het gebied van commerciële zaken zou ik graag jullie aanspreekpunt willen worden.

Ik hoop dan ook, dat u als leden van Sporting Heerlen, mijn kandidatuur op de komende ledenvergadering zullen ondersteunen als nieuw bestuurslid.

Met vriendelijke groet:
Raymond Gelissen
PR.sportingheerlen@gmail.com
M- +31 630174806

Bron: webmaster
Share: