Spelerscaroussel seizoen 2023/2024 (deel 1)

Dit lopende seizoen dat sportief gezien niet zo heel verrassend een moeizaam jaar is gebleken, qua punten, gaat langzaam op zijn einde aan.

De jongens van Ger Vroomen en Ali Sabri hebben zich met een smalle selectie en veel talent vanuit onze eigen jeugd, verrassend sterk gemanifesteerd op inzet en voetballend gebied en blijven wedstrijd voor wedstrijd voetballend iedere keer weer tot en met de 90e minuut strijdbaar.

Complimenten voor de staf en spelers. Het is een plezier om naar jullie te kijken.

De strijd en de onvermoeibaarheid is lovenswaardig en we ontvangen ook steeds complimenten van de tegenstander. Ger, Ali, Wiel, Roger, Omar en spelers alvast bedankt voor dit seizoen. We gaan nog genieten van de wedstrijden en trainingen tot en met het eind van dit seizoen. Ger Vroomen heeft aangegeven niet verder te gaan na dit seizoen.
Ali Sabri gaat de uitdaging aan als hoofdtrainer bij Passart. Ger en Ali bedankt voor jullie geweldige inzet en wat jullie dit seizoen hebben gedaan en nog steeds doen voor Sporting Heerlen en voor onze spelers.

Sporting Heerlen staat voor sportiviteit, fitheid en plezier met attractief voetbal waarbij een goede mix van ervaring, en daar waar mogelijk invoegen van talentvolle spelers van eigen jeugd, een streven is. Uiteraard spelen wij iedere week met een goed plan en met Sporting Heerlen-teamspirit voor de winst!!

De nieuwe staf zal het komende seizoen gaan bestaan uit:

Trainer/coach: Remo Gielkens (Sportclub '25)
Assistent-trainer/coach: Michel Heutz (2e elftal)
Team-manager: Wiel Janssen/vacature
Assistent scheidsrechter: Omar Skraoui/vacature
Fysio/verzorger: vacature

Geïnteresseerde voor een van de bovengenoemde vacatures kunnen contact opnemen met Jos Crombach M 06 - 411 79 663.

Bron: webmaster
Share: