Morrizz Sportreizen

Als nieuwe sponsorcommissie zijn wij zeer verheugd dat een van onze langdurige sponsoren en actief lid en ex-bestuurslid van onze vereniging gekozen heeft voor een upgrade van bordsponsor naar Co-sponsor. Naast kledingsponsor van ons 1e elftal verbindt Morrizz zich de komende jaren als Co-sponsor aan Sporting Heerlen in, ook voor hun, moeizame tijden. Het nieuwe grote reclamebord zal binnenkort op ons hoofdveld te zien zijn.
Morrizz is gespecialiseerd in het verzorgen van voetbalreizen voor groepen, teams en verenigingen per luxe touringcar naar onder andere Bundesliga - en Premier League wedstrijden. Daarnaast bezoeken zij sinds enkele jaren Formule 1 wedstrijden in Spanje, Oostenrijk, Hongarije, België en Italië. Ook voor de organisatie van je geheel verzorgde teamuitje of afdelingsuitstapje is Morrizz in te schakelen en wordt je volledig ontzorgd.

Tot slot kun je er ook nog terecht voor kwalitatief goede en uiterst betaalbare en handmatig bedrukte sport en (bedrijfs)kleding.

Als vereniging zijn wij uitermate verheugd dat Maurice Schreijen van Morrizz heeft besloten, ondanks dat hun bedrijfsactiviteiten al maanden stil liggen, om onze mooie club middels een groter sponsorpakket te blijven ondersteunen. Kijk zeker eens op www.morrizz.nl en like hun pagina op facebook.

Alleen samen komen we immers door deze crisis heen!
Bron: webmaster
Share: