• 05/12: Vrijdag Nederland - Argentinië bekijken in de kantine

  Vrijdag Nederland - Argentinië bekijken in de kantine
  Nederland staat in de kwart finale van het WK!!

  Aanstaande vrijdag speelt Nederland om 20:00 uur tegen Argentinië. Kom vrijdag 9 december allemaal naar de kantine van Sporting Heerlen voor VOETBAL - BIER - en BITTERBALLEN.

  Samen kijken samen juichen.
 • 30/11: Jubilarissen 2022

  Jubilarissen 2022
  Het bestuur van Sporting Heerlen nodigt alle vrijwilligers, sponsoren en leden uit voor de Jubilarissenavond 2022. Deze wordt gehouden op vrijdag 2 december om 20.00 uur in de kantine van Sporting Heerlen.

  De personen die 25, 40, 50 en zelfs 60 jaar lid van de club zijn worden gehuldigd en in het zonnetje gezet. Een extra reden om te komen, wij rekenen dan ook op uw komst!

  Voor de lijst van de Jubilarissen klik hier.

 • 28/11: Wedstrijdverslag GSV'28 - Sporting Heerlen

  Wedstrijdverslag GSV'28 - Sporting Heerlen
  Het wedstrijdverslag van de wedstrijd GSV'28 1 - Sporting Heerlen 1 staat online.

  Lees het wedstrijdverslag hier.

 • 27/11: Huldiging Jubilarissen

  Huldiging Jubilarissen
  In tegenstelling tot eerdere berichten is de jubilarissenavond verplaatst naar vrijdag 2 december 2022, omdat we meer jubilarissen hebben dan eerder werd aangenomen. (hierover later meer). Zie ook hier.

  Hierdoor hebben we ook besloten om de vrijwilligersavond los te koppelen. Deze zal nu begin 2023 gehouden worden.

  Het Bestuur

  Lees meer
 • 15/11: Wijshoff & Partners nieuwe VIP-sponsor

  Wijshoff & Partners nieuwe VIP-sponsor
  Trots zijn wij als Sporting Heerlen met onze nieuwe betrokken sponsor op het gebied van verzekeringen die zij voor ons hebben afgesloten. Daarnaast zijn zij ook nog eens toegevoegd aan ons bestand van VIP-sponsors. Super bedankt Leo en Kelcey Wijshoff voor jullie persoonlijke en warme aanpak.

  WELKOM BIJ WIJSHOFF & PARTNERS
  Lees meer
 • 13/11: Geplande activiteiten

  Geplande activiteiten
  Tot het eind van het jaar zijn er weer enkele activiteiten gepland. Noteer deze alvast in u agenda. Zie ook hier.

  Op vrijdag 9 december word er weer een kaartavond gehouden, vanaf 20.00 uur zal er worden gestreden om de Theo Scheeren trofee. Opgeven bij Sandra in de kantine.

  Vrijdag 16 december zal er om 20.00 uur kerstkienen plaatsvinden o.l.v. Roger de Groot. Er zullen 8 rondes gespeeld worden met leuke prijzen. Aansluitend gezellig borrelen.

  Zondag 1 januari 2023 zal vanaf 16.00 uur weer de traditionele nieuwjaarsreceptie plaatsvinden.

  Lees meer
 • 11/11: Sporting Heerlen Webshop geopend

  Sporting Heerlen Webshop geopend
  Voor de aanschaf van wedstrijdbroekjes, sokken en overige kleding voor Sporting Heerlen leden is er een nieuwe webshop. In de shop kunnen leden ook zelf hun kleding personaliseren.

  Lees meer
 • 18/10: 35+ Mini voetbaltoernooi Sporting Heerlen

  35+ Mini voetbaltoernooi Sporting Heerlen
  Schrijf je nu in voor het jaarlijkse 35+ minivoetbaltoernooi bij Sporting Heerlen op zaterdag 26 november a.s aanvang 18.00 uur.

  Met maximaal 12 teams gaan we een ouderwets gezellig toernooi houden met aansluitend een feestavond waarbij gezelligheid en sportiviteit hoog in ons vaandel staat. Met DJ en heerlijke hapjes en versnaperingen wordt deze avond opgeluisterd. Het inschrijfgeld wordt hiervoor gebruikt.

  Lees meer
 • 17/10: Wedstrijdverslag Sporting Heerlen - vv Eijsden

  Wedstrijdverslag Sporting Heerlen - vv Eijsden
  Het wedstrijdverslag van de wedstrijd Sporting Heerlen 1 - vv Eijsden 1 staat online.

  Lees het wedstrijdverslag hier.

 • 12/10: Sporting Heerlen en ING slaan handen ineen

  Sporting Heerlen en ING slaan handen ineen
  Iedereen moet kunnen voetballen, ook als het financieel even tegenzit. Uit onderzoek blijkt dat 1 op de 11 kinderen in Nederland opgroeit in armoede, waardoor het voor ouders soms lastig is om de contributie en andere benodigdheden van een sportclub te betalen. Vaak zijn er genoeg regelingen om te kunnen voetballen, ook als er even geen geld is. Regelingen die soms onvoldoende bekend zijn bij ouders en verenigingen. Voetbalclub Sporting Heerlen en ING zorgen er samen met de KNVB, SchuldenlabNL, de VoorzieningenWijzer en de Nederlandse Schuldhulproute voor dat meer kinderen kunnen voetballen. Vanaf dit seizoen beschikt voetbalclub Sporting Heerlen over een financieel contactpersoon die gezinnen gaat helpen met het aanvragen van de juiste (lokale) regelingen te vinden zodat meer kinderen kunnen voetballen.
  Lees meer
 •  1 - 10  11 - 19