Nieuwe trainer Sporting Heerlen 2

In tegenstelling tot een eerder bericht gaat Ben Labyed ons toch verlaten, hij heeft er voor gekozen om toch de uitdaging aan te gaan om weer eens een eerste elftal te trainen en coachen en wel bij Kakertse Boys. Hierdoor moesten we toch op zoek naar een trainer voor Sporting Heerlen 2. width=


Deze hebben we na een korte zoektocht en een goed gesprek met de technische staf gevonden in Peter Spijkers uit Landgraaf. Voor velen een onbekende, maar de ouderen onder ons zullen nu denken.....he, die is er al eens geweest. En dat klopt, net voor de fusie heeft hij SV Heerlen/IDB 2 getraind.

Op een later tijdstip zal Peter Spijkers zichzelf voorstellen en uiteraard als het kan ook kennis maken met iedereen, spelers en staf die betrokken is bij het 2e elftal, de staf van 1, bestuur en belangstellenden. Wij heten Peter van harte welkom en wensen hem alvast veel succes.

Daar Ben Labyed ook Sporting Heerlen JO19 deed, in samenwerking met John Jansen (die doorgaat) komt daar nu ook een vacature vrij. Langs deze weg bedanken we Ben Labyed en wensen hem veel succes bij Kakertse Boys. Op het moment dat dit kan zullen we op een gepaste manier afscheid nemen.

Jos Crombach
Bron: webmaster
Share: