Oproep: vervoer jeugdspelers naar uitwedstrijden

Sporting Heerlen is opzoek naar ouders en/of vrijwilligers voor het vervoer van onze jeugdspelers naar uitwedstrijden. Sommige teams hebben hier soms grote problemen mee. De pupillen, maar zeker de junioren zijn afhankelijk van de bereidwilligheid van ouders en/of vrijwilligers voor het vervoer bij uitwedstrijden. Alle jeugdteams van Sporting Heerlen zouden graag ook hun uitwedstrijden willen spelen.
U kunt zich als ouders en/of vrijwilliger op deze manier dienstbaar maken voor de club. We kunnen nog diverse ouders en/of vrijwilligers gebruiken (zowel incidenteel als structureel), u kunt zich als ouders en/of vrijwilliger opgeven bij Omar Skraoui
tel. 06 - 245 01 119, we moeten het met z'n allen doen. Als er genoeg personen zich opgeven kan het vervoer van onze spelers per toerbeurt geschieden zodat u niet elke keer behoeft te rijden. Laat u zoon of dochter niet in de kou staan.

Alvast bedankt als u zich hiervoor zou willen opgeven.

Algemeen
Spelers willen positieve aanmoedigingen van de ouders. Moedig uw kind aan langs de lijn. Moedig niet alleen uw eigen kind aan maar het hele team. De leider en de trainer zorgen voor het coachen (er is een verschil in aanmoedigen en in coachen).

 width=


Bron: webmaster
Share: