• 19/11: Zaalcompetitie Pupillen

  Zaalcompetitie Pupillen
  Sinds jaar en dag duikt de jeugd van Sporting Heerlen in de wintermaanden de zaal in. Ook dit jaar zullen alle pupillen teams van Sporting Heerlen weer deelnemen aan de Winterzaalvoetbalcompetitie.

  Lees meer
 • 18/11: Zware blessure Jesper Sporken

  Zware blessure Jesper Sporken
  Tijdens de bekerwedstrijd Walram - Sporting Heerlen heeft Jesper Sporken een zware blessure opgelopen (dubbele beenbreuk).

  Lees meer
 • 18/11: Geplande activiteiten

  Geplande activiteiten
  De activiteitencommissie van Sporting Heerlen heeft wederom enkele activiteiten gepland voor de komende tijd. Noteer deze reeds in u agenda.

  Lees meer
 • 09/11: Sinterklaas

  Sinterklaas
  Sinterklaas brengt op zaterdag 30 november een bezoek aan Sporting Heerlen. Gelukkig heeft hij in zijn drukke schema weer een gaatje kunnen vinden om deze jaarlijkse traditie in stand te houden. Samen met zijn Pieten ontvangt hij ook dit jaar de Sporting Heerlen jeugd tot 8 jaar in de kantine van Sporting Heerlen, waar onze jongste leden ze zullen ontvangen.

  Lees meer
 • 19/10: Fotoreportage voetbalschool The Future

  Fotoreportage voetbalschool The Future
  Onlangs was op ons sportcomplex voetbalschool The Future van Gerald Vanenburg te gast. Zij gaven een training aan de aanwezige spelers en speelsters van de jeugd van Sporting Heerlen. Henk Korzelius heeft foto's gemaakt van dit gebeuren en aan ons ter beschikking gesteld waarvoor onze dank.

  Lees meer
 • 14/10: Fotoreportage Sporting Heerlen - Geusselt Sport

  Fotoreportage Sporting Heerlen - Geusselt Sport
  Van de wedstrijd Sporting Heerlen - Geusselt Sport heeft Lucho Carreno een fotoreportage gemaakt.

  Lees meer
 • 14/10: Dawid Zielonka grote afwezige

  Dawid Zielonka grote afwezige
  Bij de wedstrijd Sporting Heerlen 1 - Geusselt Sport 1 was Dawid Zielonka de grote afwezige.

  Lees meer
 • 12/10: Interview Dylano van Dijk

  Interview Dylano van Dijk
  In de rubriek "Aan het woord" in de regionale krant van Limburg wordt wekelijks een opvallende Limburgse sporter geportretteerd. Deze keer is het amateurvoetballer Dylano van Dijk van Sporting Heerlen.

  Lees meer
 • 04/10: Diverse Fotoreportages

  Diverse Fotoreportages
  Lonneke Scheepmaker (KNVB) is zondag 29 september op onze accommodatie geweest en heeft diverse foto's gemaakt van o.a. de wedstrijden van Sporting Heerlen 3, Sporting Heerlen 6 en van onze accommodatiebeheerder.

  Lees meer
 • 30/09: Fotoreportage Sporting Heerlen JO12-1

  Fotoreportage Sporting Heerlen JO12-1
  Tijdens de wedstrijd De Leeuw JO12-1G - Sporting Heerlen JO12-1 heeft Henk Korzelius, sportfotograaf ANP enkele foto's gemaakt, waarvoor onze dank.

  Lees meer
 •  1 - 10  11 - 20  21 - 26