DANKJEWEL!!!!

Een welgemeend DANKJEWEL aan alle vrijwilligers, maar ook aan alle aanwezigen tijdens ons 10-jarig bestaansfeestje. Zonder jullie inzet en aanwezigheid was het niet zo goed geslaagd geweest als nu. Het vele werk vooraf en het regelen van alle spellen, het zoeken naar sponsoren, het enthousiasmeren van de leden heeft zijn vruchten afgeworpen.

Een drukbezochte spellenmiddag luidde het weekend in, onder een stralend zonnetje deden ruim 60 kinderen hun uiterste best om tijdens een uiterst gevarieerd spellencircuit zo goed mogelijk te scoren. Tussen de spellen door was er ruimte om wat te drinken, popcorn te eten of van een suikerspin te genieten, ook kon er geschminkt worden.Na deze activiteit werd de JO14 door onze jeugdvoorzitter in het zonnetje gezet voor het behaalde kampioenschap, dit werd 's avonds trouwens nog eens overgedaan, maar dan voor onze JO19 die eveneens kampioen werden.

Daarna was het tijd voor de afscheidswedstrijd van Bram Leenen, die eigenlijk 2 jaar geleden gespeeld had moeten worden maar door welbekende redenen nu pas plaatsvond. Een groot aantal coryfeeën waar Bram mee gespeeld heeft bij Sporting Heerlen maakten hun opwachting. Dat ze het niet verleerd zijn bleek wel uit het feit dat ze met 3-1 wonnen van het huidige eerste elftal, o.a. door een benutte penalty van Bram en een wereldgoal van Richard Voragen.

De aansluitende feestavond was druk bezocht en de stemming was zoals altijd voortreffelijk. In een korte toespraak werd Bram Leenen door het bestuur benoemd tot Ere-aanvoerder. Naast de gebruikelijke enveloppe kreeg Bram ook nog de door alle oud elftalgenoten ondertekende bal en de (oude) eerste Sporting Heerlen 1 aanvoerdersband.

Aansluitend werd er bekendgemaakt dat het bestuur besloten heeft om Cor Gubbels, onze oud-voorzitter voor te dragen als Ere-voorzitter, hetgeen formeel in de eerstvolgende bestuursvergadering bekrachtigd moet worden. Hij zal dan de 1e Ere-voorzitter van Sporting Heerlen worden, iets dat volledig terecht is gezien de staat van dienst van Cor, want hij is niet weg te denken uit de historie van SV Heerlen, maar al helemaal niet uit die van Sporting Heerlen, waarvan hij vanaf de start 10 jaar geleden tot enige maanden geleden voorzitter was. Het boegbeeld van de vereniging. Na deze plichtplegingen bleef het nog tot in de late uurtjes gezellig in en buiten de kantine, mede door onze huis dj John Overmeere van Belandgraaf en zanger Pedro Cremers.

Op zondagmorgen was er een ontbijt en Frühschoppen, de muzikale ondersteuning was er tijdens en na het voortreffelijk georganiseerde en smakelijke ontbijt van het duo Rass Echt en wederom onze huis dj. De vele aanwezigen, waaronder een groot aantal oud-veteranen hebben zich goed geamuseerd. Zo liep de middag door, een enkeling heeft de start van de Formule 1 nog in de kantine gezien.

Rest mij als vice-voorzitter iedereen te bedanken die afgelopen seizoen zijn beste beentje heeft voorgezet bij onze club, de vrijwilligers, bestuursleden, trainers, leiders, spelers en alle andere betrokkenen. Nu genieten van een welverdiende vakantie en volgend seizoen weer op volle kracht vooruit, samen onze club sterk maken en houden.

p.s. We zoeken nog steeds een verzorger/fysio voor het eerste elftal (maar ook voor de rest van de club) Weet je iemand.....laat het ons weten.


Voor de foto's van de spellenmiddag en afscheidswedstrijd Bram Leenen etc. klik hier en hier.

Bron: webmaster