• 31/05: Sporting Heerlen JO12, best of the rest

  Sporting Heerlen JO12, best of the rest
  Tijdens een mooie eerste pinksterdag speelde onze JO12 een toernooi bij EHC/Heuts te Hoensbroek. De eerste 2 wedstrijden in de poule werden beide met het kleinst mogelijke verschil gewonnen van FC Hoensbroek en Groene Ster. Beide doelpunten worden gescoord door Lyam. In de laatste poule wedstrijd moesten we aantreden tegen talenten van onder andere Fortuna Sittard en Racing Genk. We konden het in het begin nog aardig tegen houden, maar na het eerste tegendoelpunt, was de spirit weg en werd het uiteindelijk een 0-3 nederlaag. Door het gelijke spel van Groene Ster tegen de toekomst gingen we als tweede door in de poule.

  Lees meer
 • 24/05: Stichting RETT SYNDROOM

  Stichting RETT SYNDROOM
  Sporting Heerlen heeft een hartverwarmende actie. In samenwerking met onze Heerlense Sportvrienden van Bekkerveld hebben wij besloten pinkstermaandag a.s. de handen ineen te slaan voor Neva. Op die dag zullen er door RTV Parkstad en Parkstad Actueel opnamen en foto's worden gemaakt.

  Neva (kleindochter van onze ere Voorzitter Cor Gubbels) gaat op deze dag, uiteraard in goed overleg met alle betrokkenen, de hoofdrol spelen.

  Het idee is om de Stichting RETT SYNDROOM meer bekendheid te gaan geven. De entree-opbrengst, collecte en opbrengsten van de "levensmiddelenmand" zullen in ieder geval ook naar Stichting Rett Syndroom gaan. De wedstrijdbal gaat, na de wedstrijd, naar de hoogste bieder.

  Lees meer
 • 23/05: Trouwe Sponsoren kleden 3e elftal

  Trouwe Sponsoren kleden 3e elftal
  Enkele Trouwe Sponsoren kleden 3e elftal in compleet nieuw tenue en trainingspakken.

  De sponsoren zijn
  Mica Zonwering
  Stadion Uitzenden
  Spauwen l Werrij
  Leenen Vastgoed BV
  CT4ALL Consultancy & Training
  Voragen advocaten
  Morrizz sportreizen
  SPORT 2000 Parkstad

  Heel veel dank namens de mannen van Sporting Heerlen 3. We staan er weer fantastisch op.

  Lees meer
 • 22/05: Sporting Heerlen 1 en Sporting Heerlen 3 degraderen

  Sporting Heerlen 1 en Sporting Heerlen 3 degraderen
  Sporting Heerlen 1 en Sporting Heerlen 3 zijn dit seizoen gedegradeerd en spelen volgende seizoen een klasse lager. Daarentegen is Sporting Heerlen 2 als eerste geëindigd in hun klasse en bleek Sporting Heerlen 4 een goede middenmoter te zijn.

  Lees meer
 • 21/05: Strijthagencup 2023

  Strijthagencup 2023
  Sporting Heerlen JO12-1 kan bijna stunten.

  Op een prima georganiseerde Strijthagencup heeft Sporting Heerlen JO12-1 op de eerste dag vier wedstrijden gemakkelijk gewonnen en werd er alleen terecht verloren van FC Landgraaf JO12-1. Dit resulteerde in een tweede plaats en dus plaatsing voor de sterkere poule op dag 2.

  Lees meer
 • 15/05: Kawtar Ait Omar droomt van meer na debuut Marokko

  Kawtar Ait Omar droomt van meer na debuut Marokko
  De 19-jarige Kawtar Ait Omar uit Heerlen (eerder in de jeugd gespeeld van Sporting Heerlen) kreeg als jonkie voetbaltraining van haar vader op het trapveldje in de buurt maar inmiddels mag ze zich officieel 'international' noemen.

  Lees meer
 • 28/04: Gezocht

  Gezocht
  Wij zoeken vrijwilligers die willen helpen met het aanpakken van de toiletten in de kantine.

  Tegelzetters/ loodgieters / klussers/ sponsors of mensen die deze mensen kennen die samen met ons de toiletten grondig gaan opknappen/moderniseren of financieel willen bijdragen om dit project te steunen.


   width=  Neem contact op met: pr.sportingheerlen@gmail.com of WhatsApp: 06-30174806

  Met vriendelijke en sportieve groet,

  Raymond Gelissen
  PR Sporting Heerlen
  M_06-30174806
 • 14/04: Spelerscaroussel seizoen 2023/2024 (deel 2)

  Spelerscaroussel seizoen 2023/2024 (deel 2)
  Voor het komende seizoen loopt de spelerscarrousel die ieder seizoen weer vroeg begint op volle toeren. De gesprekken met spelers zijn zoals gezegd in volle gang en we houden je via FB en de website op de hoogte van de ontwikkelingen hiervan. Afgelopen seizoen was de selectie van 1 en 2 erg smal.

  Na uitvoerige gesprekken door onze nieuwe trainer Remo Gielkens met Bram Leenen, geassisteerd door Danny Grooten en Jos Crombach kunnen we het volgende mededelen:

  Lees meer
 • 13/04: Spelerscaroussel seizoen 2023/2024 (deel 1)

  Spelerscaroussel seizoen 2023/2024 (deel 1)
  Dit lopende seizoen dat sportief gezien niet zo heel verrassend een moeizaam jaar is gebleken, qua punten, gaat langzaam op zijn einde aan.

  De jongens van Ger Vroomen en Ali Sabri hebben zich met een smalle selectie en veel talent vanuit onze eigen jeugd, verrassend sterk gemanifesteerd op inzet en voetballend gebied en blijven wedstrijd voor wedstrijd voetballend iedere keer weer tot en met de 90e minuut strijdbaar.

  Complimenten voor de staf en spelers. Het is een plezier om naar jullie te kijken. Lees meer
 • 01/04: Rommelmarkt

  Rommelmarkt
  Zondag 28 Mei (pinksterzondag) organiseert Sporting Heerlen van 10:00 – 16:00 uur op sportpark Grasbroek een rommelmarkt.
  De kraamhuur, 4 mtr (incl. zeil) bedraagt 30 € waarvan 10 € borg, deze krijgt u terug als uw plaats na afloop schoon en netjes achtergelaten wordt.
  Opgeven kan tegen contante betaling in de kantine of bij een van de bestuursleden.
  Lees meer
 •  1 - 10  11 - 20  21 - 30  31 - 38