Nieuws

Beste leden, vrijwilligers, sponsoren, supporters en alle anderen die ons een warm hart toedragen, op de eerste plaats nogmaals de beste wensen voor 2022 en de jaren er na.

Na alle mindere berichten eind 2021, het stoppen van onze voorzitter Cor Gubbels, het vertrek van trainer Jorrit Dacier en assistent trainer Neville van Zundert aan het einde van het seizoen, kwam daar ook nog bij dat Peter Spijkers, de trainer van het 2e elftal te kennen gaf toe te zijn aan een volgende stap in zijn trainerscarrière. Natuurlijk zijn we achter de schermen druk bezig om alle openstaande functies zo snel en zo goed mogelijk in te vullen.

Speerpunt hierin is het aanstellen van een nieuwe hoofdtrainer voor seizoen 2022/2023. Dit proces hopen we deze week af te ronden. We zullen dit dan meteen met jullie delen via de gebruikelijke kanalen.
Daarna zullen we ons gaan toeleggen op de bestuurlijke organisatie en de verdere invulling van de trainersstaf.

Kortom, veel werk aan de winkel. Dat kunnen we echter niet alleen, nu moeten we als Sporting Heerlen familie samen de rug rechten en de schouders onder onze club zetten. We hopen jullie snel weer op of rond het veld of in de kantine te mogen begroeten.

Namens het bestuur,
Jos Crombach

Bron: webmaster
Share: