• 24/09: Coronavirus

  Coronavirus
  Het gaat niet goed met de ontwikkelingen rondom het coronavirus in ons land. Als we niet oppassen zijn we binnen een paar weken terug naar af. Alleen als we allemaal de basisregels naleven kunnen we corona onder controle krijgen. Wij als Sporting Heerlen willen de regels welke gelden voor onze leden en gasten nog eens onder u aandacht brengen.

  Lees meer
 • 21/09: Wedstrijdverslag: Sporting Heerlen - GSV'28

  Wedstrijdverslag: Sporting Heerlen - GSV'28
  Na ruim zes maanden zonder competitie, werd er eindelijk weer afgetrapt voor het nieuwe seizoen 2020/2021 in de Tweede Klasse G. Op zondag 20 september 2020 stonden op sportpark Grasbroek Sporting Heerlen en GSV'28 tegenover elkaar

  Lees meer
 • 16/09: Vrienden van Sporting Heerlen

  Vrienden van Sporting Heerlen
  Sinds kort bestaat er binnen onze vereniging een bijzondere club:

  “De club van 50"! Grijp nu je kans en word ook lid!

  Lees meer
 • 13/09: Grote Clubactie

  Grote Clubactie
  Voor veel verenigingen gaat het nieuwe verenigingsseizoen bijna van start! Ondanks de start van een nieuw seizoen hebben veel clubs het momenteel zwaar, doordat inkomsten afgelopen jaar behoorlijk zijn achtergebleven. Meer dan ooit heeft het verenigingsleven extra inkomsten nodig.

  Lees meer
 • 13/09: Dankwoord

  Dankwoord
  Hartelijk dank aan iedereen die het vorige seizoen 2019/2020 heeft bijgedragen aan de Club van 50. Dankzij uw bijdrage kunnen we onze belangrijke taken blijven vervullen en nieuwe plannen maken.

  Lees meer
 • 24/08: Top Girls Academie

  Top Girls Academie
  Ben jij een speelster die het leuk vindt om te trainen als een prof, zodat je nog beter kunt worden? Op zondag 13 september 2020 vindt er van 18.15 uur tot 19.30 uur een open training plaats bij Sporting Heerlen, Boerhaavestraat 36, 6412 VJ Heerlen.

  Lees meer
 • 24/08: Competitie programma's online

  Competitie programma's online
  De competitie programma's voor de senioren, junioren en pupillen staat online.

  Lees meer
 • 22/08: Meidendag 2 bij Sporting Heerlen

  Meidendag 2 bij Sporting Heerlen
  Op woensdag 19 augustus organiseerde Sporting Heerlen i.s.m. Top Girls Academie een Meidendag 2 op het Sportpark van Sporting Heerlen.

  Lees meer
 • 18/08: Contributie reglement aangepast

  Contributie reglement aangepast
  Het contributiereglement voor het seizoen 2020/2021 is aangepast.

  Lees meer
 • 08/08: Morrizz Sportreizen

  Morrizz Sportreizen
  Als nieuwe sponsorcommissie zijn wij zeer verheugd dat een van onze langdurige sponsoren en actief lid en ex-bestuurslid van onze vereniging gekozen heeft voor een upgrade van bordsponsor naar Co-sponsor. Naast kledingsponsor van ons 1e elftal verbindt Morrizz zich de komende jaren als Co-sponsor aan Sporting Heerlen in, ook voor hun, moeizame tijden. Het nieuwe grote reclamebord zal binnenkort op ons hoofdveld te zien zijn.

  Lees meer
 •  1 - 10  11 - 17