Nieuws

 • 17/02: Nieuwe co-sponsor Sporting Heerlen

  Nieuwe co-sponsor Sporting Heerlen
  Namens de sponsorcommissie zijn we erg verheugd om jullie te mogen mededelen dat Café De Kroeg en Cocktail service Parkstad zich als nieuwe co-sponsor aan Sporting Heerlen heeft aangesloten voor de komende 3 jaar. Wat voor Karina, Harry, Wesley en Keshia begon om te overleven is uitgegroeid tot een mooi bedrijf, waar kwaliteit en service op nummer 1 staan. "Een glimlach op de gezichten van onze klanten" is een van de pijlpunten waar ze zich op richten.

   width=


  Bekijk hun website door hier te klikken en schroom niet om een van de vele keuzes in cocktails en nog veel meer te maken en van je avond een nog gezelligere avond te maken. Binnenkort zal hun reclamebord ook langs ons hoofdveld te bewonderen zijn.

  Karina, Harry, Wesley en Keshia bedankt.
 • 17/02: Selectie nieuws

  Selectie nieuws
  Deze update gaat over de nieuwkomers van afgelopen seizoen. Demsey, Teun, Renzo, Martijn en Gijs hebben allen besloten nog een jaar bij ons te blijven voetballen. Ze hebben ons elftal sterker weten te maken en brachten ons ervaring, creativiteit en jeugdig elan. We zijn blij dat jullie het naar jullie zin hebben binnen het elftal en zijn enorm blij dat jullie ook komend seizoen voor ons uitkomen! Boys veel succes en hopelijk kunnen we snel weer voor de “echt" aan de bak!

   width= width= width=
   width= width=

 • 14/02: Interview Neville van Zundert

  Interview Neville van Zundert
  Onlangs heeft Neville van Zundert een interview gehad met Parkstad Actueel. Voor zijn verhaal klik hier

 • 11/02: Selectie nieuws

  Selectie nieuws
  Deze update gaat over de doelmannen. We hebben 2 fantastische keepers die ook komend seizoen te bewonderen zijn op sportpark Grasbroek. Rik en JP blijven onze vereniging trouw en kijken beide enorm uit naar de hervatting en anders richting komend seizoen. Boys heel veel plezier en succes!

   width= width=
 • 06/02: Selectie nieuws

  Selectie nieuws
  Via deze weg willen we u op de hoogte houden over de ontwikkelingen over onze selectie. Vandaag kunnen we met veel genoegen aangeven dat Bas Ortmans, Roy Wetzels, Jesper Sporken en Wesley van Dijk onze clubkleuren nog minimaal een jaar verdedigen. We zijn enorm blij dat dit viertal verbonden blijft aan onze mooie vereniging. Volgens eigen zeggen staan ze te popelen om weer het veld op te gaan en het voortouw te nemen binnen onze jeugdige ploeg! Boys veel succes en hopelijk gaat de bal snel weer rollen!

   width= width=
   width= width=
 • 03/02: Scenario‘s hervatting competitie amateurs

  Scenario‘s hervatting competitie amateurs
  De KNVB heeft besloten dat de competities op de hoogste niveaus in het amateurvoetbal uiterlijk in het weekeinde van 10 en 11 april hervat moeten worden. Lukt dat vanwege de beperkingen rondom het coronavirus niet, dan worden de competities niet meer uitgespeeld.

  Regio Cup voor lagere teams
  De voetbalbond besloot dinsdag al dat de competities van de wat lagere elftallen niet meer worden hervat. Deze teams gaan zodra de overheid dat toelaat aan de slag in de Regio Cup: kleinschalige en regionale toernooien voor amateurverenigingen, met kortere reisafstanden en meer kans op derby's.

  Eén seizoenshelft spelen
  Het is de bedoeling dat de hoogste amateurteams, uitkomend in de A-categorie, één seizoenshelft gaan afmaken. "In dat geval geeft het sportieve aspect de doorslag en dan zijn promotie en degradatie nog mogelijk", aldus de KNVB, die als tweede voorwaarde stelt dat teams in aanloop naar 10 en 11 april vier tot vijf weken zonder beperkingen kunnen trainen om goed voorbereid aan de hervatting van de competitie te beginnen.

  Categorieën
  Tot de A-categorie in het amateurvoetbal behoren herenteams uit de Tweede divisie, Derde divisie, Hoofdklasse 1e tot en met 5e klasse en vrouwenteams uit de topklasse tot en met 3e klasse.
 • 18/01: Ook technische staf 2e elftal blijft club trouw.

  Ook technische staf 2e elftal blijft club trouw.
  Verheugd kunnen we u mededelen dat zowel trainer coach Peter Spijkers alsook zijn assistent-trainer/teammanager Wiel Janssen en assistent- scheidsrechter Pierre van Leeuwen hebben aangegeven dat zij ook komend seizoen de mannen van ons 2e elftal blijven trainen en begeleiden. Uiteraard hopen ook zij dat in het huidige seizoen nog gespeeld gaat worden. Succes en hopelijk tot snel mannen.
 • 05/01: Jorrit Dacier en Sporting Heerlen verlengen

  Jorrit Dacier en Sporting Heerlen verlengen
  Tweede klasser Sporting Heerlen heeft het contract met hoofdtrainer Jorrit Dacier verlengd tot medio 2022. Ook assistent-trainer Neville van Zundert blijft de club trouw. Het word het vijfde seizoen van Jorrit, hopelijk eindelijk weer eens een volledig seizoen. Zowel club als trainers zijn zeer tevreden met elkaar en hopen dat de goede samenwerking en resultaten zullen aanhouden.

 • 01/01: Eindresultaat van: Geef je club een rondje

  Eindresultaat van: Geef je club een rondje
  Nu de kantines alweer maanden dicht zijn en nog onbekend is wanneer ze weer open gaan, maken veel clubs zich zorgen over hun financiële situatie. 29,6% van de clubs maakt zich zelfs zorgen om het voortbestaan, terwijl bijna 40% van de amateurclubs de financiële positie als ‘zorgelijk‘ beschrijft.

  Lees meer
 • 29/12: Uitslagen trekking Grote Clubactie

  Uitslagen trekking Grote Clubactie
  Als jij een lot hebt gekocht dan heb je hiermee onze vereniging gesteund, bedankt daarvoor! Jouw inzet is goud waard voor onze vereniging, maar misschien ook voor jouzelf!

  Lees meer
 •  1 - 10  11 - 20  21 - 30  31 - 40  41 - 50  >>