Nieuws

 • 07/03: Selectie nieuws

  Selectie nieuws
  De stoppers en vertrekkers

  Helaas hebben Mart Jongen & Tom Hajjaji aangegeven onze vereniging te gaan verlaten. Mart zal terugkeren bij oude liefde Alfa Sport en Tom zal het wellicht dichter bij huis zoeken. We wensen beiden veel succes komend seizoen. Ook hebben we een stoppende prestatieve voetballer in ons midden. Ali Emad, enkele seizoen geleden overgekomen uit Eindhoven zal stoppen bij Sporting Heerlen 1 als actief speler. Echter zal hij wel aansluiten binnen de technische staf en gaan voetballen op ons 4e elftal. Ali fijn dat je binnen onze vereniging actief blijft en veel succes komend seizoen!

  De technische staf is volop bezig met het vormen van de selectie en zoals eerder aangegeven hopen wij snel enkele aanwinsten te presenteren!
 • 03/03: Nieuwe bordsponsor

  Nieuwe bordsponsor
  Namens de sponsorcommissie zijn we verheugd om jullie te mogen mededelen dat Smartz een nieuwe bordsponsor is van Sporting Heerlen.

   width=

  Bekijk hun website door hier te klikken en schroom niet om contact met hen op te nemen.

  Smartz is dé partner om ambities en gestelde doelen te realiseren. Door gebruik te maken van onze jarenlange expertise en ervaring op het gebied van veranderprocessen, klanttevredenheidsonderzoeken en smart ict- en data-toepassingen, biedt Smartz de mogelijkheid daadwerkelijk uw ambitie te realiseren.

  Smartz brengt, naar aanleiding van een gedane analyse, een advies uit en beschikt daarnaast over de juiste middelen en mensen om, samen met u, dit advies te implementeren en te realiseren. Middels deze aanpak worden er op korte termijn verbeteringen gerealiseerd, waarbij de uiteindelijke ambitie nooit uit het oog verloren wordt. Constant blijven verbeteren en ook zorg dragen voor verzilvering van de geformuleerde verbeterpunten maakt dat er een opwaartse spiraal ontstaat voor zowel de klant- alsmede de medewerker-tevredenheid. Dit versterkt elkaar.

  Smartz heeft de ervaring om niet als een externe partij te acteren en zeer transactiegericht te werk te gaan. Door onze strak georganiseerde procesmatige aanpak zorgen wij ervoor dat dit niet ten koste gaat van de identiteit en continuïteit van uw bedrijf. Samenwerking op meerdere vlakken en lagen leidt tot hogere betrokkenheid, enthousiasme bij de collega's waardoor het veranderproces soepeler verloopt en doelstellingen echt worden behaald. Wij noemen een dergelijk proces dan ook 'Samen succesvol veranderen'.
 • 03/03: Nieuwe bordsponsor

  Nieuwe bordsponsor
  Namens de sponsorcommissie zijn we verheugd om jullie te mogen mededelen dat Autopoule een nieuwe bordsponsor is van Sporting Heerlen.

   width=

  Bekijk hun website door hier te klikken en schroom niet om contact met hen op te nemen.

  Bij Autopoule kunt u zowel nieuwe auto‘s tegen concurrerende tarieven alsmede in nieuwstaat verkerende jong gebruikte top occasions leasen, waarbij de eerste rijder verhoudingsgewijs al de grootste afschrijving heeft voldaan.

  Tevens heeft u bij Autopoule de mogelijkheid om tijdens de contractperiode van auto te wisselen, bijvoorbeeld indien de auto overtallig is of indien de huidige auto niet meer voldoet in combinatie met een andere functie binnen uw bedrijf. Wij schakelen ons exclusieve netwerk in en trachten een contractovernamepartner te vinden, die vervolgens uw leasecontract overneemt. Logisch dat dit voor u maar ook voor de andere Autopouler het verschil maakt. Of wij proberen de auto te verkopen voor een bedrag dat dicht tegen de boekwaarde van de auto op dat moment ligt. Dit is vaak veel interessanter dan een ontbinding van uw leaseovereenkomst.

  Ter bewaking van ons concept werken wij uitsluitend met courante auto‘s. Dit zijn auto‘s met een onderscheidende uitstraling en die bij onze Autopoulers in de smaak vallen. Wij doen dit, omdat de auto‘s tijdens de contractperiode rouleren tussen verschillende bestuurders en daarmee de kans op tussentijdse doorzetting te vergroten.
 • 02/03: Selectie nieuws

  Selectie nieuws
  We zijn al enige tijd bezig met het samenstellen van onze selectie. Talentvolle aanvaller Mohamed Seddiq die vanuit de jeugd is overgestapt naar het 1e zal komend seizoen ook weer onderdeel uitmaken van ons 1e elftal. Daarnaast mogen we ijzervreter Daniel de Groot ook weer begroeten op ons mooie sportpark! Als laatste zal Mike Bertrand mits hij van zijn slepende blessure afkomt weer aansluiten.

   width= width=
   width=

  Boys we hopen jullie snel weer te zien en wensen jullie veel succes komend seizoen!

 • 25/02: Foute Muziekbingo

  Foute Muziekbingo
  Omdat we elkaar al zo lang niet hebben gezien hebben we iets leuks bedacht.

  Vrijdag 19 maart hebben wij een doldwaze “Foute Muziekbingo" voor onze leden en iedereen die mee wil doen, in elkaar gezet. Dus geen bingo waarbij de nummertjes worden omgeroepen maar waar je bingokaart vol staat met foute muzieknummers die iedereen kent! Dus luister goed, raad de plaat en streep af op je bingokaart! De professionele presentatie is in handen van niemand minder dan Marco Schiffelers. Jij doet toch zeker ook mee met de Sporting Heerlen “Foute Muziekbingo".

   width=

  Programma Sporting Heerlen “Foute Muziekbingo":

  19.00 uur inloggen via je laptop en alvast genieten van het voorprogramma.

  19.30 uur START van de 2 bingorondes met meerdere prachtige grote en kleine prijzen per bingoronde, een prijs voor "meest fout geklede" deelnemer en nog veel meer.

  Aansluitend “Afterparty met Marco" tot 22.30 uur.

  De kosten van 1 bingokaart die voor alle rondes te gebruiken is bedraagt slechts € 5,00. Uiteraard mag je per persoon ook meer kaarten bestellen. Hoe meer verkochte kaarten hoe groter je kans en hoe groter het steuntje in de rug van ons geliefd cluppie Sporting Heerlen. We hebben 500 bingokaarten beschikbaar en OP=OP.

  Wacht dus niet te lang en meld je aan via pr.sportingheerlen@gmail.com en wie weet heb jij buiten een te gekke avond het geluk dat je met één van onze toffe prijzen aan de haal gaat. Na aanmelding volgt verdere informatie omtrent de betaling en alle eenvoudige en duidelijk instructies. Iedereen met een laptop of smartphone kan meedoen, dus nodig vooral al je teamgenoten, familie en vrienden uit!!
 • 24/02: Amateurvoetbal niet meer hervat

  Amateurvoetbal niet meer hervat
  Nadat het kabinet dinsdag de bestaande maatregelen in de strijd tegen het coronavirus grotendeels verlengde, komt de KNVB vandaag met de gevolgen daarvan voor de routekaart voor het amateurvoetbal. Door de verlengde maatregelen kunnen in ieder geval de seniorencompetities veldvoetbal in de categorie A (eerste elftallen Tweede Divisie tot en met Vijfde Klasse) niet worden hervat. Voor de jeugd- en zaalcompetities in de categorie A blijven de opties openstaan.

  Doordat de competities in de categorie A senioren niet kunnen worden hervat, zal er geen promotie en degradatie plaatsvinden. De indeling voor het seizoen 2021/‘22 zal worden gebaseerd op de indeling van het seizoen 2020/‘21.

  De KNVB hanteerde voor de senioren veldcompetities in de categorie A een uiterste startdatum van 10 en 11 april en een minimale voorbereidingsperiode waarin zonder beperkingen getraind kon worden (vanaf risiconiveau ‘ernstig‘) van 4-5 weken. Trainen zonder beperkingen zou in dat geval mogelijk moeten zijn vanaf 10 maart. Doordat de maatregelen van het kabinet zijn verlengd tot en met 15 maart, vervalt de optie om deze competities te hervatten en de eerste seizoenshelft uit te spelen.

  Ook voor deze teams organiseert de KNVB de KNVB Regio Cup: regionale competities zonder promotie of degradatie. Dit aanbod start vanaf het moment dat het kabinet dit toelaat. Begin maart start de KNVB met een inventarisatie onder alle teams in de categorie A over mogelijke deelname aan de KNVB Regio Cup hierover later meer.
 • 25/02: Nieuwe VIP-sponsor Sporting Heerlen

  Nieuwe VIP-sponsor Sporting Heerlen
  Namens de sponsorcommissie zijn we erg verheugd om jullie te mogen mededelen dat ROSA - Reparatie Onderhoud Service Afhandeling te Sittard zich als nieuwe VIP-sponsor aan Sporting Heerlen heeft aangesloten.

   width=

  Bekijk hun website door hier te klikken en schroom niet om contact met hen op te nemen.

  ROSA is een jonge, deskundige en snelgroeiende organisatie die gevestigd is in Sittard, maar actief is in heel Nederland. Wij helpen uw organisatie bij het efficiënt en optimaal afhandelen van alle contacten met uw huurders. Ons doel? Tevredenheid van uw huurders, waarbij we uw belangen en die van eventuele ketenpartners niet uit het oog verliezen. De spontane steun aan onze vereniging waar Camiel Prudon een vertrouwd gezicht is, is hartverwarmend.
 • 24/02: Nieuwe co-sponsor Sporting Heerlen

  Nieuwe co-sponsor Sporting Heerlen
  Wij hebben een mooi Co-sponsorcontract mogen tekenen met Irene Leentjens en Ron Scheufen van Libra Recruitment Group. Libra Recruitment Group is sterk in het verbinden van mens en werk.

   width=

   width=

  Bekijk hun website door hier te klikken en schroom niet om eens contact met hen op te nemen.

  Libra Recruitment bemiddelt in functies op HBO en WO niveau. Zij zijn in heel Nederland actief, maar daarnaast ook in Europa. De spontane steun aan onze vereniging waar Ron al jaren een vertrouwd gezicht is, is hartverwarmend. Wij danken Irene en Ron voor hun prachtig gebaar en verwelkomen hen graag bij onze Sporting Heerlen familie. We hopen jullie weer snel te mogen verwelkomen in de kantine en rond het veld van Sporting Heerlen.
 • 22/02: Selectie nieuws

  Selectie nieuws
  De 4e update gaat over een aantal spelers die al enige tijd bij ons spelen. Allereerst Diego Gommans, het kind van de club, heeft besloten om zeker nog 1 seizoen bij Sporting Heerlen te blijven voetballen. Daarnaast hebben de niet in Parkstad wonende spelers Youp v. Wijk en Liam Vente ook aangegeven graag te blijven en nog minstens een jaar in het mooie rood wit blauw te acteren. Als laatste in deze update kunnen we aangeven dat Jelle Kosters het enorm naar zijn zin heeft en voor het 3e seizoen op ons sportpark te bewonderen zal zijn.

   width= width=
   width= width=
  Boys super, dit is goed nieuws en hopelijk kunnen we komend seizoen een normaal seizoen tegenmoet zien! De komende weken hopen wij jullie nieuws te kunnen brengen over “nieuwe" spelers voor volgend seizoen!

 • 20/02: Sponsoractie van Koenders Multi Care

  Sponsoractie van Koenders Multi Care
  Blij verrast zijn wij als voetbalvereniging Sporting Heerlen met een mooie sponsoractie van Koenders Multi Care. Zij hebben ons eerste elftal verrast met 5 gloednieuwe derbystar Brilliant ballen. Wij heten Koenders Multicare dan ook van harte welkom in ons mooi sponsorbestand en danken hen voor deze mooie actie.

   width=

  Bekijk hun website door hier te klikken en schroom niet om van de vele keuzes welke zij aanbieden zoals schilderwerken, gevelreiniging, schoonmaak, glasbewassing, calamiteitenreiniging en tuinonderhoud gebruikt te maken.

   width=

  Samen komen we er wel. Fijn dat we ons verenigen. We wensen de spelers en staf die ons trouw blijven dan ook heel veel plezier met de nieuwe ballen.

 •  1 - 10  11 - 20  21 - 30  31 - 40  41 - 50  >>