Nieuws

 • 10/09: Vacatures bij Sporting Heerlen

  Vacatures bij Sporting Heerlen
  Sporting Heerlen heeft voor het nieuwe seizoen enkele vacatures.

  Lees meer
 • 01/09: Nieuwe wedstrijdvormen Pupillen onder 10, 11 en 12

  Nieuwe wedstrijdvormen Pupillen onder 10, 11 en 12
  Nadat afgelopen seizoen de Onder 8 en Onder 9 pupillen zijn gestart met het spelen van 6 tegen 6 wedstrijden op een aangepast, kwart veld vinden er vanaf komend weekend ook veranderingen plaats voor de Onder 10 t/m 12 pupillen.

  Lees meer
 • 28/08: Motivatiespeech voor een heel voetballand

  Motivatiespeech voor een heel voetballand
  De zomer nadert het einde, het nieuwe voetbalseizoen staat alweer voor de deur. Aankomend weekend staan de eerste bekerwedstrijden op het programma.

  Lees meer
 • 27/08: Sporting Heerlen start met 7 tallen voetbal

  Sporting Heerlen start met 7 tallen voetbal
  Vanaf dit seizoen gaat Sporting Heerlen meedoen aan de door de KNVB georganiseerde 7 tegen 7 competitie voor 35+ spelers op de vrijdagavond. Ons team is ingedeeld in een poule met UOW'02, LHC, RKHBS en vv Schaesberg.

  Lees meer
 • 25/08: Kampioenschap van Heerlen

  Kampioenschap van Heerlen
  Sporting Heerlen heeft afgelopen zondag 26 augustus de 3e plaats weten te behalen tijdens het Kampioenschap van Heerlen.

  Lees meer
 • 10/07: Correcte en herkenbare pasfoto op je spelerspas

  Correcte en herkenbare pasfoto op je spelerspas
  Vanaf 21 juni is het weer mogelijk om zelf de spelerspasfoto op de digitale spelerspas te wijzigen via de Wedstrijdzaken-app of Voetbal.nl-app.

  Lees meer
 • 19/06: Transfernieuws senioren

  Transfernieuws senioren
  De transferdeadline in het amateurvoetbal is verstreken en ook dit jaar zijn er weer een aantal spelersmutaties bij Sporting Heerlen te vermelden. Hieronder een overzicht van de nieuwkomers en de spelers die de selectie verlaten.

  Lees meer
 • 16/06: AVG - Europese privacywetgeving

  AVG - Europese privacywetgeving
  Sinds 25 mei 2018 geldt de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG). Deze verordening zorgt ervoor dat in de hele EU dezelfde privacywetgeving geldt. Wat betekent dit nu voor Sporting Heerlen.

  Lees meer
 • 12/01: Verklaring Omtrent Gedrag (VOG)

  Verklaring Omtrent Gedrag (VOG)
  Onderzoek heeft aangetoond dat het vragen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan vrijwilligers bijdraagt aan de veiligheid binnen een vrijwilligersorganisatie. Met zo‘n verklaring toont de vrijwilliger aan dat hij niet veroordeeld is voor ernstige delicten, zoals een zeden- of geweldsdelict. Sporting Heerlen geeft hiermede een signaal af dat zij werk maakt van veilig vrijwilligerswerk.

  Lees meer
 • 29/11: Vertrouwenspersonen

  Vertrouwenspersonen
  In een ideale wereld bestaan er geen problemen, iedereen doet wat hij moet doen en niemand heeft last van elkaar. De realiteit is soms toch anders. Overal waar mensen samen zijn, komen ook ongewenste omgangsvormen en integriteitsschendingen voor.

  Lees meer
 •  1 - 10  11 - 20  21 - 30