Nieuws

 • 26/06: Bedankje van Jorrit

  Bedankje van Jorrit
  Beste Sporting Heerlen leden,

  Na 5 seizoenen hoofdtrainer te zijn geweest van Sporting Heerlen, heb ik inmiddels afscheid genomen van jullie prachtige vereniging.

  Zoals jullie wellicht weten, ga ik komend seizoen een nieuwe uitdaging aan bij RKHBS.

  Via deze weg wil ik jullie namens mijn familie en mijzelf heel erg bedanken voor de mooie tijd bij Sporting Heerlen. We zijn direct opgenomen binnen de Sporting Heerlen ‘‘familie‘‘ en hebben ons altijd heel erg welkom gevoeld. Dit zullen wij nooit vergeten!

  Een speciaal woord van dank gaat uit naar Cor en Jos. Zij gaven mij in 2017 de kans om als onervaren trainer aan de slag te kunnen. De spelersgroep en ik hebben altijd in alle rust kunnen werken en dit resulteerde uiteindelijk ook in een kampioenschap in de 3de klasse en verdienstelijke seizoenen in de 2de klasse.

  Wat mij betreft is dit geen vaarwel maar een tot ziens!

  Jorrit Dacier
 • 27/01: Michel Heutz nieuwe trainer-coach Sporting Heerlen 2

  Michel Heutz nieuwe trainer-coach Sporting Heerlen 2
  Michel Heutz, bij velen binnen de vereniging en daarbuiten bekend als de bevlogen trainer-coach van de huidige JO19 word komend seizoen de trainer-coach van Sporting Heerlen 2. Hij is al jaren bezig om een team op te leiden dat moet uitmonden in een selectie van 1 en 2 die grotendeels uit eigen jongens bestaat. Het team was met regelmaat van de klok zeer succesvol in de diverse jeugdcategorieën.   width=


  Wij hopen en verwachten dat de selectie en met name het 2e elftal mede hierdoor weer een nieuwe impuls gaat krijgen.

  Michel, welkom bij de senioren afdeling en alvast heel veel succes.

  Het bestuur
 • 16/01: Ger Vroomen nieuwe hoofdtrainer Sporting Heerlen

  Ger Vroomen nieuwe hoofdtrainer Sporting Heerlen
  Ger Vroomen (59) uit Heerlen wordt volgend seizoen de nieuwe hoofdtrainer van Sporting Heerlen. Ger is geen onbekende in deze contreien, zijn eigen voetbalcarrière heeft zich voornamelijk bij Groene Ster voltrokken, met een kort uitstapje van een seizoen SV Heerlen. Als hoofdtrainer heeft hij o.a. aan het roer gestaan bij vv Vaesrade, LHC, Voerendaal en FC Hoensbroek.

  Hij heeft ontzettend veel zin in deze nieuwe uitdaging bij Sporting Heerlen en zal de komende tijd vaak langs de lijn te vinden zijn om zich te oriënteren in het beschikbare spelersarsenaal bij Sporting Heerlen. Hij is een trainer met een duidelijke voetbalvisie en wil die graag delen met een enthousiaste en gemotiveerde groep en wil graag spelers beter maken. Daarnaast is ook het werken met jonge spelers een uitdaging voor hem.

  We zijn er van overtuigd dat we met Ger een trainer hebben gevonden die past bij de club en onze ambities en hopen op een goede en succesvolle samenwerking.

  Het bestuur


   width=
 • 05/01: Vacatures Sporting Heerlen

  Vacatures Sporting Heerlen
  Momenteel hebben wij enkele openstaande vacatures. Wij zijn op zoek naar versterking!

  Voor de vacatures klik hier.
 •  1 - 10  11 - 14