Nieuws

 • 18/01: Ook technische staf 2e elftal blijft club trouw.

  Ook technische staf 2e elftal blijft club trouw.
  Verheugd kunnen we u mededelen dat zowel trainer coach Peter Spijkers alsook zijn assistent-trainer/teammanager Wiel Janssen en assistent- scheidsrechter Pierre van Leeuwen hebben aangegeven dat zij ook komend seizoen de mannen van ons 2e elftal blijven trainen en begeleiden. Uiteraard hopen ook zij dat in het huidige seizoen nog gespeeld gaat worden. Succes en hopelijk tot snel mannen.
 • 05/01: Jorrit Dacier en Sporting Heerlen verlengen

  Jorrit Dacier en Sporting Heerlen verlengen
  Tweede klasser Sporting Heerlen heeft het contract met hoofdtrainer Jorrit Dacier verlengd tot medio 2022. Ook assistent-trainer Neville van Zundert blijft de club trouw. Het word het vijfde seizoen van Jorrit, hopelijk eindelijk weer eens een volledig seizoen. Zowel club als trainers zijn zeer tevreden met elkaar en hopen dat de goede samenwerking en resultaten zullen aanhouden.

 • 01/01: Eindresultaat van: Geef je club een rondje

  Eindresultaat van: Geef je club een rondje
  Nu de kantines alweer maanden dicht zijn en nog onbekend is wanneer ze weer open gaan, maken veel clubs zich zorgen over hun financiële situatie. 29,6% van de clubs maakt zich zelfs zorgen om het voortbestaan, terwijl bijna 40% van de amateurclubs de financiële positie als ‘zorgelijk‘ beschrijft.

  Lees meer
 • 29/12: Uitslagen trekking Grote Clubactie

  Uitslagen trekking Grote Clubactie
  Als jij een lot hebt gekocht dan heb je hiermee onze vereniging gesteund, bedankt daarvoor! Jouw inzet is goud waard voor onze vereniging, maar misschien ook voor jouzelf!

  Lees meer
 • 14/12: Heerlense voetbalshirts in Guinee

  Heerlense voetbalshirts in Guinee
  Voetbalacademie AFC Lagui in Guinee heeft een flink aantal voetbalshirts gekregen.
  Onder meer Sporting Heerlen, RKHBS, VV Amstenrade en Bekkerveld doneerden shirts aan het initiatief van Les Amis de Boffa.

   width=


 • 23/11: Trainer-coach geslaagd

  Trainer-coach geslaagd
  Afgelopen week is Peter Spijkers, de trainer-coach van ons 2e elftal geslaagd voor de opleiding trainer-coach UEFA-C aan de KNVB academie.

   width=

  Namens geheel Sporting Heerlen van harte gefeliciteerd.
 • 14/11: Wat een jaar.

  Wat een jaar.
  Beste Sporting Heerlen vrienden.

  Als voorzitter van onze mooie vereniging wil ik het woord nog een keer tot jullie richten. Na de eerste corona uitbraak dachten we met frisse moed en vol energie aan het nieuwe seizoen te beginnen. Helaas de tweede uitbraak verstoorde al onze goede voornemens. Na een gezellige seizoensopening op
  2 augustus j.l. en enkele leuke oefenpotjes startte de competitie op 20 september. Helaas werd, na vier wedstrijden, de competitie weer stilgelegd. De kantine was op dat moment al 2 weken dicht.

  Gelukkig konden de trainingen nog gewoon doorgaan, maar helaas op dit moment met veel beperkingen. Dat onze vereniging het moeilijk heeft is duidelijk.
  De onkosten gaan gewoon door. Wij zijn dan ook afhankelijk van onze sponsoren en de contributie van onze leden. Ondertussen hebben we toch iets kunnen doen. De nieuwe PR commissie is begonnen met de club van 50 nieuw leven in te blazen. U kunt zich trouwens hiervoor nog altijd aanmelden. De acties die de PR commissie richting sponsoren (oude en nieuwe) gepland hadden liggen nu echter even stil. Verder hebben wij de grote clubactie gehad en mede dankzij de jeugd- en seniorenteams is deze actie een groot succes geworden. Op dit moment zijn wij als bestuur aan het kijken of we gebruik kunnen maken van eventuele steunmaatregelen.

  Als voorzitter kan ik begrijpen dat deze tweede corona uitbraak jullie zeer zwaar valt. Er is waarschijnlijk een goed vooruitzicht, dat de competities half januari hervat kunnen worden. Laten wij ons allemaal houden aan de geldende regels die op dit moment van kracht zijn en dan zie we ons hopelijk in januari gezond en wel terug.

  Sportieve groeten jullie voorzitter Cor Gubbels.
  Namens bestuur Sporting Heerlen.

 • 05/11: ‘Plan B‘ voor het amateurvoetbal

  ‘Plan B‘ voor het amateurvoetbal
  Het meest positieve scenario is een herstart van de competitie in het weekend van 16 en 17 januari 2021. In dat geval kunnen sommige competities nog volledig worden uitgespeeld dit seizoen. Hierbij komen de bekercompetities wel te vervallen en wordt er in de hele maand juni 2021 doorgespeeld. De overschrijvingstermijn verschuift dan mee met het einde van competities, van 15 juni naar 30 juni. De nacompetitie komt te vervallen voor onder andere het standaardvoetbal, waardoor voor een aantal competities de promotie/degradatieregeling aangepast moet worden.

  Half december wordt besloten of dit scenario haalbaar is. Als dat niet het geval blijkt te zijn, dan worden de competities op een later moment hervat in een deels of volledig aangepaste vorm.

 • 31/10: Paul Haenen onderscheiden

  Paul Haenen onderscheiden
  Vandaag 31 oktober 2020 heeft Heerlenaar Paul Haenen een Koninklijke Onderscheiding mogen ontvangen voor zijn jarenlange inzet in het verenigingsleven. Al vanaf 13-jarige leeftijd is Paul nauw betrokken bij Harmonie St. Gerardus in Heksenberg. Sinds 2000 is Paul ook klusjesman van de harmonie geworden, beheert hij het materiaalhok en verricht hij reparaties. Daarnaast is Paul minimaal twee ochtenden in de week te vinden als vrijwilliger bij Sporting Heerlen. Met veel trots ontving Paul vandaag, uit handen van loco-burgemeester Peter van Zutphen, zijn Koninklijke Onderscheiding.

  Namens geheel Sporting Heerlen van harte gefeliciteerd.

   width=


 • 14/10: Competitie ligt wederom stil

  Competitie ligt wederom stil
  De nu genomen maatregelen komen hard aan bij onze supporters, sponsoren, medewerkers, spelers, staf en vrijwilligers. Het coronavirus heeft te veel ruimte gekregen om zich opnieuw te verspreiden. Het kabinet heeft besloten dat er vanaf woensdag 14 oktober 22.00 uur strengere maatregelen nodig zijn die er voor moeten zorgen dat het aantal besmettingen daalt.

  Sporten is alleen nog beperkt mogelijk:

  Voor iedereen vanaf 18 jaar geldt dat sporten alleen mag op 1,5 meter afstand en alleen individueel of in teamverband met niet meer dan 4 personen. Wedstrijden zijn niet toegestaan.

  Voor kinderen tot 18 jaar sporten in teamverband en wedstrijden onderling met teams van eigen club toegestaan.

  Naast de sportkantines zijn ook douches en kleedkamers gesloten.
 •  1 - 10  11 - 20  21 - 30  31 - 34