Nieuws

 • 19/07: Indeling competitie Sporting Heerlen 2 en 3

  Indeling competitie Sporting Heerlen 2 en 3
  Bekijk de indeling van de competitie 2021/2022 voor Sporting Heerlen 2 hier

  Bekijk de indeling van de competitie 2021/2022 voor Sporting Heerlen 3 hier

 • 16/07: Mededelingen bestuur

  Mededelingen bestuur
  Beste sportvrienden,
  De trainingen voor de jeugd en senioren ligt grotendeels stil en kunnen we hopelijk gaan genieten van een onbezorgde vakantie. Op 8 augustus a.s. start de voorbereiding van de selectie 1 en 2 op het nieuwe seizoen. Het vorig jaar zijn wij deze dag begonnen met een gezellige bijeenkomst van leden en supporters. Onder het genot van een kopje koffie en een stuk vlaai werd er een paar uur gezellig bij gekletst. Dit jaar willen wij dit herhalen en wel bij de start van de voorbereidingen op 8 augustus vanaf 11.00 uur in de kantine van Sporting Heerlen.

  Ons dakterras is verrijkt met 3 heaters. Als het buiten frisser gaat worden kan men hiervan genieten en toch in de buitenlucht voetballen bekijken.

  In de loop van het afgelopen seizoen heeft een wisseling van de wacht plaats gevonden binnen Sporting Heerlen. Onze accommodatie beheerder Jan Hendriks heeft zijn functie overgedragen aan Michel Quis. Jan Hendriks heeft jarenlang, en de laatste tijd met zijn vrouw Tiny, met veel plezier en enthousiasme onze accommodatie onderhouden. Namens Sporting Heerlen danken wij Jan en Tiny voor hun inzet en zullen dan ook op 8 augustus bij de start van de voorbereidingen, op gepaste wijze afscheid van hun nemen.

  Blijf gezond, een prettige vakantie en tot 8 augustus

  Namens het bestuur van Sporting Heerlen
  Cor Gubbels
 • 11/07: Indelingen categorie A seizoen 2021/2022

  Indelingen categorie A seizoen 2021/2022
  De indelingen voor de categorie A voor het seizoen 2021/‘22 zijn gepubliceerd.

  De indeling kunt u hier lezen
 • 07/07: Heerlens voetbalkampioenschap 2021

  Heerlens voetbalkampioenschap 2021
  Het voetbalseizoen 2021/2022 voor amateurclubs gaat weer beginnen met het Heerlens kampioenschap.

  Voor het volledige programma klik hier.

 • 05/07: De Nationale voetbaldag

  De Nationale voetbaldag
  Op zaterdag 3 juli organiseerde Sporting Heerlen i.s.m. Sport in Heerlen een superleuke Nationale Voetbaldag op het Sportpark van Sporting Heerlen.
  Voor de fotoreportage klik hier.
 • 08/06: Openingstijden kantine

  Openingstijden kantine
  Tijdens de vakantieperiode zal de kantine alleen op vrijdagavond geopend zijn vanaf 19.00 uur.

 • 08/05: Selectie nieuws

  Selectie nieuws
  Sporting Heerlen stelt een nieuwe aanwinst aan u voor, Ravi van den Heuvel. Ravi komt over van Fortuna Sittard en is een multifunctionele middenvelder. Ravi woonachtig in Geleen zal komend seizoen de eerste stappen maken in het senioren voetbal. Ravi traint al een tijdje met ons mee en kijkt uit naar komend seizoen! Welkom Ravi en heel veel succes!

   width=
 • 24/04: Een pracht interview van Roy Wetzels

  Een pracht interview van Roy Wetzels
  Roy Wetzels de voetballer van Sporting Heerlen en gepassioneerd gymleraar heeft een interview in Parkstad Actueel gegeven. Neem de tijd en lees het interview
  hier • 21/03: Nieuwkomers Sporting Heerlen

  Nieuwkomers Sporting Heerlen
  De nieuwkomers bij Sporting Heerlen

  Deze week de nieuwkomers voor het komende seizoen. Als eerste presenteren wij Marwan Baha-Ali. Hij komt over van vv Scharn na jarenlang in de jeugdopleiding van Fortuna Sittard te hebben gespeeld. Marwan is een snelle, technische en creatieve aanvaller met heel veel potentie en we zijn blij dat hij voor Sporting Heerlen heeft gekozen.

  De 2e speler die we presenteren is een oude bekende, Adrian Sokolowski. Na een kort uitstapje naar de Duitse competitie kiest hij weer voor een terugkeer. Een eerdere terugkeer ketste helaas afgelopen zomer af. Adrian voelde zich enorm thuis bij onze vereniging en hoopt van waarde te kunnen zijn met zijn doelpunten en assists komend seizoen.

  Aangezien we toch oude bekende presenteren mogen we met veel genoegen Brian Goessens weer welkom heten. We hebben in het verleden prettig samengewerkt en Brian heeft het bij andere verenigingen geprobeerd maar door verschillende omstandigheden niet het geluk gevonden van wat hij bij Sporting had. Mannen we zijn blij met jullie komst en hopen op een mooi komend seizoen, heel veel succes!

   width=
   width=

   width=

 • 21/03: Van onze voorzitter

  Van onze voorzitter
  Beste Sporting Heerlen vrienden.

  Als voorzitter van onze mooie vereniging wil ik het woord nog een keer tot jullie richten. Hopelijk zijn jullie allen gezond gebleven. Deze tijd met zijn beperkingen is voor niemand leuk. Gelukkig zijn er veel acties om onze vereniging te laten overleven. Het is dan ook een prettig gevoel om te zien dat veel mensen ons clubje een warm hart toedragen.

  Ondanks de crisis is onze P.R. commissie erin geslaagd om nieuwe VIP-sponsoren, Co-sponsoren en bordsponsoren aan te trekken, hetgeen rondom het speelveld te zien is. Het werk van het bestuur gaat ook gewoon door net als de onkosten voor onze vereniging. Inmiddels hebben bijna alle teams de trainingen wederom hervat. Helaas zijn er ook hier beperkingen voor de 27-plussers. Zij kunnen wel met aangepaste oefenvormen een balletje trappen. Het is begrijpelijk dat dit niet ideaal is, maar toch is er een begin. Het bestuur stelt niet deze regels op maar de overheid.

  Het bestuur dankt de leden die ondanks de beperkte mogelijkheden trouw hun contributie betalen. Wat schijnbaar niet iedereen beseft zijn de contributies en donaties de grootste bron van inkomsten voor onze vereniging. Als compensatie willen wij als bestuur kijken dat waar mogelijk er geen zomerstop zal zijn.

  Een goede raad wil het bestuur aan de 27-plussers nog wel geven: Als jullie gaan trainen, hou je dan aan de dan geldende regels. Er zijn bij verschillende verenigingen al boetes uitgedeeld. Deze boetes zijn zowel voor de individuele sporters als ook voor de vereniging en wat kan leiden tot eventuele sluiting van ons sportcomplex.

  Voor eventueel advies kunnen jullie altijd bij het bestuur terecht. Wij als bestuur hopen dan ook dat er snel versoepelingen komen en dat wij elkaar weer op ons sportcomplex kunnen en mogen ontmoeten.

  Met sportieve groet voorzitter Cor Gubbels
  Bestuur Sporting Heerlen.
 •  1 - 10  11 - 20  21 - 30  31 - 40  41 - 50  >>