Nieuws

 • 24/02: Nieuwe co-sponsor Sporting Heerlen

  Nieuwe co-sponsor Sporting Heerlen
  Wij hebben een mooi Co-sponsorcontract mogen tekenen met Irene Leentjens en Ron Scheufen van Libra Recruitment Group. Libra Recruitment Group is sterk in het verbinden van mens en werk.

   width=

   width=

  Bekijk hun website door hier te klikken en schroom niet om eens contact met hen op te nemen.

  Libra Recruitment bemiddelt in functies op HBO en WO niveau. Zij zijn in heel Nederland actief, maar daarnaast ook in Europa. De spontane steun aan onze vereniging waar Ron al jaren een vertrouwd gezicht is, is hartverwarmend. Wij danken Irene en Ron voor hun prachtig gebaar en verwelkomen hen graag bij onze Sporting Heerlen familie. We hopen jullie weer snel te mogen verwelkomen in de kantine en rond het veld van Sporting Heerlen.
 • 22/02: Selectie nieuws

  Selectie nieuws
  De 4e update gaat over een aantal spelers die al enige tijd bij ons spelen. Allereerst Diego Gommans, het kind van de club, heeft besloten om zeker nog 1 seizoen bij Sporting Heerlen te blijven voetballen. Daarnaast hebben de niet in Parkstad wonende spelers Youp v. Wijk en Liam Vente ook aangegeven graag te blijven en nog minstens een jaar in het mooie rood wit blauw te acteren. Als laatste in deze update kunnen we aangeven dat Jelle Kosters het enorm naar zijn zin heeft en voor het 3e seizoen op ons sportpark te bewonderen zal zijn.

   width= width=
   width= width=
  Boys super, dit is goed nieuws en hopelijk kunnen we komend seizoen een normaal seizoen tegenmoet zien! De komende weken hopen wij jullie nieuws te kunnen brengen over “nieuwe" spelers voor volgend seizoen!

 • 20/02: Sponsoractie van Koenders Multi Care

  Sponsoractie van Koenders Multi Care
  Blij verrast zijn wij als voetbalvereniging Sporting Heerlen met een mooie sponsoractie van Koenders Multi Care. Zij hebben ons eerste elftal verrast met 5 gloednieuwe derbystar Brilliant ballen. Wij heten Koenders Multicare dan ook van harte welkom in ons mooi sponsorbestand en danken hen voor deze mooie actie.

   width=

  Bekijk hun website door hier te klikken en schroom niet om van de vele keuzes welke zij aanbieden zoals schilderwerken, gevelreiniging, schoonmaak, glasbewassing, calamiteitenreiniging en tuinonderhoud gebruikt te maken.

   width=

  Samen komen we er wel. Fijn dat we ons verenigen. We wensen de spelers en staf die ons trouw blijven dan ook heel veel plezier met de nieuwe ballen.

 • 17/02: Nieuwe co-sponsor Sporting Heerlen

  Nieuwe co-sponsor Sporting Heerlen
  Namens de sponsorcommissie zijn we erg verheugd om jullie te mogen mededelen dat Café De Kroeg en Cocktail service Parkstad zich als nieuwe co-sponsor aan Sporting Heerlen heeft aangesloten voor de komende 3 jaar. Wat voor Karina, Harry, Wesley en Keshia begon om te overleven is uitgegroeid tot een mooi bedrijf, waar kwaliteit en service op nummer 1 staan. "Een glimlach op de gezichten van onze klanten" is een van de pijlpunten waar ze zich op richten.

   width=


  Bekijk hun website door hier te klikken en schroom niet om een van de vele keuzes in cocktails en nog veel meer te maken en van je avond een nog gezelligere avond te maken. Binnenkort zal hun reclamebord ook langs ons hoofdveld te bewonderen zijn.

  Karina, Harry, Wesley en Keshia bedankt.
 • 17/02: Selectie nieuws

  Selectie nieuws
  Deze update gaat over de nieuwkomers van afgelopen seizoen. Demsey, Teun, Renzo, Martijn en Gijs hebben allen besloten nog een jaar bij ons te blijven voetballen. Ze hebben ons elftal sterker weten te maken en brachten ons ervaring, creativiteit en jeugdig elan. We zijn blij dat jullie het naar jullie zin hebben binnen het elftal en zijn enorm blij dat jullie ook komend seizoen voor ons uitkomen! Boys veel succes en hopelijk kunnen we snel weer voor de “echt" aan de bak!

   width= width= width=
   width= width=

 • 14/02: Interview Neville van Zundert

  Interview Neville van Zundert
  Onlangs heeft Neville van Zundert een interview gehad met Parkstad Actueel. Voor zijn verhaal klik hier

 • 11/02: Selectie nieuws

  Selectie nieuws
  Deze update gaat over de doelmannen. We hebben 2 fantastische keepers die ook komend seizoen te bewonderen zijn op sportpark Grasbroek. Rik en JP blijven onze vereniging trouw en kijken beide enorm uit naar de hervatting en anders richting komend seizoen. Boys heel veel plezier en succes!

   width= width=
 • 06/02: Selectie nieuws

  Selectie nieuws
  Via deze weg willen we u op de hoogte houden over de ontwikkelingen over onze selectie. Vandaag kunnen we met veel genoegen aangeven dat Bas Ortmans, Roy Wetzels, Jesper Sporken en Wesley van Dijk onze clubkleuren nog minimaal een jaar verdedigen. We zijn enorm blij dat dit viertal verbonden blijft aan onze mooie vereniging. Volgens eigen zeggen staan ze te popelen om weer het veld op te gaan en het voortouw te nemen binnen onze jeugdige ploeg! Boys veel succes en hopelijk gaat de bal snel weer rollen!

   width= width=
   width= width=
 • 03/02: Scenario‘s hervatting competitie amateurs

  Scenario‘s hervatting competitie amateurs
  De KNVB heeft besloten dat de competities op de hoogste niveaus in het amateurvoetbal uiterlijk in het weekeinde van 10 en 11 april hervat moeten worden. Lukt dat vanwege de beperkingen rondom het coronavirus niet, dan worden de competities niet meer uitgespeeld.

  Regio Cup voor lagere teams
  De voetbalbond besloot dinsdag al dat de competities van de wat lagere elftallen niet meer worden hervat. Deze teams gaan zodra de overheid dat toelaat aan de slag in de Regio Cup: kleinschalige en regionale toernooien voor amateurverenigingen, met kortere reisafstanden en meer kans op derby's.

  Eén seizoenshelft spelen
  Het is de bedoeling dat de hoogste amateurteams, uitkomend in de A-categorie, één seizoenshelft gaan afmaken. "In dat geval geeft het sportieve aspect de doorslag en dan zijn promotie en degradatie nog mogelijk", aldus de KNVB, die als tweede voorwaarde stelt dat teams in aanloop naar 10 en 11 april vier tot vijf weken zonder beperkingen kunnen trainen om goed voorbereid aan de hervatting van de competitie te beginnen.

  Categorieën
  Tot de A-categorie in het amateurvoetbal behoren herenteams uit de Tweede divisie, Derde divisie, Hoofdklasse 1e tot en met 5e klasse en vrouwenteams uit de topklasse tot en met 3e klasse.
 • 18/01: Ook technische staf 2e elftal blijft club trouw.

  Ook technische staf 2e elftal blijft club trouw.
  Verheugd kunnen we u mededelen dat zowel trainer coach Peter Spijkers alsook zijn assistent-trainer/teammanager Wiel Janssen en assistent- scheidsrechter Pierre van Leeuwen hebben aangegeven dat zij ook komend seizoen de mannen van ons 2e elftal blijven trainen en begeleiden. Uiteraard hopen ook zij dat in het huidige seizoen nog gespeeld gaat worden. Succes en hopelijk tot snel mannen.
 •  1 - 10  11 - 20  21 - 30  31 - 40  41 - 43