Nieuws

 • 17/07: 30 Zonnepanelen geplaatst

  30 Zonnepanelen geplaatst
  De afgelopen week heeft onze trouwe sponsor "HESI Limburg" maar liefst 30 zonnepanelen geplaatst. Met groot materieel en 3 man sterk werd professioneel en veilig het dak van onze kantine nagenoeg bedekt met panelen van topkwaliteit. Een enorme boost in duurzaamheid bij onze mooie vereniging. We bedanken HESI Limburg voor de gulle sponsoring, Milan, Melvin en Thomas bedankt voor jullie inzet.

  In het bijzonder bedanken wij Patrick Krul voor zijn enorme inzet om dit voor ons te realiseren. Wil jij ook je duurzaamheid vergroten en je energiekosten verlagen kijk dan eens hier.

  Lees meer
 • 15/07: AANKONDIGING NIEUWE HOOFDSPONSOR

  AANKONDIGING NIEUWE HOOFDSPONSOR
  Met trots kondig wij met ingang van het seizoen 2023/2024 onze nieuwe hoofdsponsor aan: Kracht Nutrition.

  We heten Jeffrey Driessen en Kracht Nutrition van harte welkom bij onze mooie vereniging. Samen gaan we er een mooie nieuwe toekomst van maken.

  Kracht Nutrition
  Postadres:
  Maarweg 22
  6447BM Merkelbeek
  M06-30574358

  email: info@krachtnutrition.com

   width=

  Voor meer informatie hier.

 • 26/06: Sporting Heerlen JO7 sluit seizoen af

  Sporting Heerlen JO7 sluit seizoen af
  Sporting Heerlen JO7 heeft het seizoen 2022/2023 op een mooie manier afgesloten op een toernooi bij FC Landgraaf.

  Zij speelde de finale tegen Mönchengladbach (D) en moesten helaas met 3-2 hun meerdere erkennen. Geweldig gespeeld jongens. Ook een dank aan de ouders die gesupporterd hebben. Het was een geweldige afsluiting van dit seizoen.

   width=

 • 11/06: Succes Sporting Heerlen Pupillen

  Succes Sporting Heerlen Pupillen
  Zaterdag 10 juni vv De Leeuw toernooi in Brunssum.
  Spannende dag voor Sporting Heerlen J08 en J09.
  Sporting Heerlen JO8 van trainer Jeremy speelt hun allereerste toernooi, door een late afzegging mochten ze inschuiven. Drie dagen van tevoren wisten ze pas dat ze zouden spelen. Na een zwaar seizoen waar dit team met beginnende voetballers in de eerste klasse was ingedeeld hebben de kids een enorme groei laten zien. Waar ze in de competitie de eerste wedstrijden met hoge cijfers hun verlies moesten nemen, winnen ze nu de eerste drie wedstrijden op rij!!! Nadat de 4e wedstrijd verloren werd gingen de kopjes niet hangen en winnen ze de laatste wedstrijden ook weer. Je eerste toernooi meteen winnen!!! Dik verdiend.

  Voor Sporting Heerlen JO9 was het een ander verhaal. Vorig jaar werd de titel zwaar bevochten binnengehaald en dat zou dit jaar niet anders zijn. De eerste wedstrijd werd gewonnen maar de mannen lieten nog niet hun beste voetbal zien. Mede daardoor speelden ze de tweede wedstrijd gelijk. Nu wisten ze...alles winnen anders kunnen we de titel vergeten. En dat gebeurde. Vooral de laatste twee wedstrijden werden de kinderen beloond voor hun inzet en de titel was binnen voor het tweede jaar op rij!!!

  Goede sfeer, goede organisatie en top ouders en trainers maakten er een gezellige dag van met een top resultaat!!

  Gefeliciteerd Sporting Heerlen toppers.
  Lees meer
 • 31/05: Sporting Heerlen JO12, best of the rest

  Sporting Heerlen JO12, best of the rest
  Tijdens een mooie eerste pinksterdag speelde onze JO12 een toernooi bij EHC/Heuts te Hoensbroek. De eerste 2 wedstrijden in de poule werden beide met het kleinst mogelijke verschil gewonnen van FC Hoensbroek en Groene Ster. Beide doelpunten worden gescoord door Lyam. In de laatste poule wedstrijd moesten we aantreden tegen talenten van onder andere Fortuna Sittard en Racing Genk. We konden het in het begin nog aardig tegen houden, maar na het eerste tegendoelpunt, was de spirit weg en werd het uiteindelijk een 0-3 nederlaag. Door het gelijke spel van Groene Ster tegen de toekomst gingen we als tweede door in de poule.

  Lees meer
 • 24/05: Stichting RETT SYNDROOM

  Stichting RETT SYNDROOM
  Sporting Heerlen heeft een hartverwarmende actie. In samenwerking met onze Heerlense Sportvrienden van Bekkerveld hebben wij besloten pinkstermaandag a.s. de handen ineen te slaan voor Neva. Op die dag zullen er door RTV Parkstad en Parkstad Actueel opnamen en foto's worden gemaakt.

  Neva (kleindochter van onze ere Voorzitter Cor Gubbels) gaat op deze dag, uiteraard in goed overleg met alle betrokkenen, de hoofdrol spelen.

  Het idee is om de Stichting RETT SYNDROOM meer bekendheid te gaan geven. De entree-opbrengst, collecte en opbrengsten van de "levensmiddelenmand" zullen in ieder geval ook naar Stichting Rett Syndroom gaan. De wedstrijdbal gaat, na de wedstrijd, naar de hoogste bieder.

  Lees meer
 • 23/05: Trouwe Sponsoren kleden 3e elftal

  Trouwe Sponsoren kleden 3e elftal
  Enkele Trouwe Sponsoren kleden 3e elftal in compleet nieuw tenue en trainingspakken.

  De sponsoren zijn
  Mica Zonwering
  Stadion Uitzenden
  Spauwen l Werrij
  Leenen Vastgoed BV
  CT4ALL Consultancy & Training
  Voragen advocaten
  Morrizz sportreizen
  SPORT 2000 Parkstad

  Heel veel dank namens de mannen van Sporting Heerlen 3. We staan er weer fantastisch op.

  Lees meer
 • 22/05: Sporting Heerlen 1 en Sporting Heerlen 3 degraderen

  Sporting Heerlen 1 en Sporting Heerlen 3 degraderen
  Sporting Heerlen 1 en Sporting Heerlen 3 zijn dit seizoen gedegradeerd en spelen volgende seizoen een klasse lager. Daarentegen is Sporting Heerlen 2 als eerste geëindigd in hun klasse en bleek Sporting Heerlen 4 een goede middenmoter te zijn.

  Lees meer
 • 21/05: Strijthagencup 2023

  Strijthagencup 2023
  Sporting Heerlen JO12-1 kan bijna stunten.

  Op een prima georganiseerde Strijthagencup heeft Sporting Heerlen JO12-1 op de eerste dag vier wedstrijden gemakkelijk gewonnen en werd er alleen terecht verloren van FC Landgraaf JO12-1. Dit resulteerde in een tweede plaats en dus plaatsing voor de sterkere poule op dag 2.

  Lees meer
 • 15/05: Kawtar Ait Omar droomt van meer na debuut Marokko

  Kawtar Ait Omar droomt van meer na debuut Marokko
  De 19-jarige Kawtar Ait Omar uit Heerlen (eerder in de jeugd gespeeld van Sporting Heerlen) kreeg als jonkie voetbaltraining van haar vader op het trapveldje in de buurt maar inmiddels mag ze zich officieel 'international' noemen.

  Lees meer
 •  1 - 10  11 - 20  21 - 30  31 - 40  41 - 50  >>