Nieuws

 • 13/09: Wedstrijdverslag Sporting Heerlen - BSV Limburgia

  Wedstrijdverslag Sporting Heerlen - BSV Limburgia
  Het was zondagmiddag goed toeven op Sportpark Grasbroek. Het was mooi weer en een gemoedelijk sfeertje. Vele toeschouwers hadden de weg naar ons Sportpark gevonden en kwamen een kijkje nemen bij de bekerwedstrijd Sporting Heerlen tegen BSV Limburgia.

  Voor het wedstrijdverslag klik hier.

  Lucho Carreno van Parkstad Actueel maakte weer een heleboel mooie foto's en voor zijn fotoverslag klik hier.

 • 12/09: Steun onze club

  Steun onze club
  Vanaf 13 september kan je in de AH app sparen voor de clubkas van onze voetbalclub. Want de club kan na afgelopen jaar wel wat sponsoring gebruiken! Geef daarom nu alvast aan dat je voor Sporting Heerlen wil sparen. Dan maak je kans op vette voetbalprijzen en ben je helemaal klaar voor de aftrap!

   width=
  Voor meer informatie klik hier.
 • 06/09: Wedstrijdverslag: Veritas - Sporting Heerlen

  Wedstrijdverslag: Veritas - Sporting Heerlen
  Voor het wedstrijdverslag Veritas - Sporting Heerlen klik hier


 • 06/09: 2e bekerwedstrijd Sporting Heerlen teams

  2e bekerwedstrijd Sporting Heerlen teams
  Vol goede moed zijn de amateurclubs begonnen aan het nieuwe seizoen. Eerst drie bekerwedstrijden en dan begint op zondag 26 september de competitie. Aan de opzet van de strijd om de districtsbeker is niets veranderd. In de groepen met teams uit de eerste- en tweede klasse gaan twee teams door naar de knock-out fase, in de andere poules gaat alleen de winnaar een ronde verder. De hoofdklassers, die al aan de competitie zijn begonnen, stromen pas tijdens het hoofdtoernooi in.

  Sporting Heerlen 1 speelt in het kader van de poule-fase a.s. zondag 12 september een thuiswedstrijd tegen eersteklasser BSV Limburgia uit Brunssum. Aanvang van de wedstrijd is om 14.30 uur.

  Ook de overige senioren teams van Sporting Heerlen spelen de volgende wedstrijden in het bekertoernooi. De Sporting Heerlen Jeugd begint komend weekend ook aan het nieuwe seizoen. Kijk voor het volledige wedstrijdschema rechtsboven onder PROGRAMMA.
 • 24/08: Beker/Competitie programma's online

  Beker/Competitie programma's online
  Het beker programma en/of competitie programma voor de senioren, junioren en pupillen staat online.

  Voor het volledige programma kijk bij het betreffende team onder het item Beker programma en/of Competitie programma
 • 09/08: Regenboogvlag wappert bij Sporting Heerlen

  Regenboogvlag wappert bij Sporting Heerlen
  Op zondag 8 augustus 2021 organiseerde COC Limburg en Sporting Heerlen een speciale bijeenkomst in de kantine van onze voetbalclub. Tijdens deze bijeenkomst overhandigde Jaison Blok, voorzitter van COC Limburg, de regenboogvlag aan de voorzitter van Sporting Heerlen Cor Gubbels. Sporting Heerlen had eerder kenbaar gemaakt dat ze zich willen inzetten voor inclusiviteit en gaven aan dat het wapperen van de regenboogvlag een toevoeging kan zijn. Volgens de voorzitter van COC Limburg een unieke situatie, aangezien het gezien kan worden als de eerste Limburgse voetbalclub die de regenboogvlag regelmatig laat wapperen. Afgevaardigden van de John Blankenstein foundation, KNVB en de Gemeente Heerlen waren tijdens deze bijeenkomst aanwezig om het belang van inclusiviteit bij een sportvereniging te benadrukken.

  Lees meer
 • 07/08: Voorbereiding Sporting Heerlen

  Voorbereiding Sporting Heerlen
  Zoals verwacht is de competitie indeling van Sporting Heerlen 1 voor het komend seizoen hetzelfde gebleven. Op zondag 8 augustus 2021 start de selectie van Sporting Heerlen 1 en 2 met de voorbereiding op het nieuwe seizoen.

  Voor het programma van de voorbereiding selectie klik hier.

 • 05/08: Nieuwe bestuursleden gezocht

  Nieuwe bestuursleden gezocht
  Sporting Heerlen is voor de toekomst op zoek naar nieuwe bestuursleden. Wij zoeken personen (M/V), die samen met de andere bestuursleden, vrijwilligers en actieve leden, verder vorm willen geven aan de ambities en de toekomst van onze vereniging. Wij zijn op zoek naar personen (M/V) voor de functies van secretaris en penningmeester, daar deze functies in de loop van de tijd vrij gaan komen.

  Lijkt het je leuk om een van deze functies te gaan bekleden of wil je eerst meer informatie. Neem dan geheel vrijblijvend contact op met onze voorzitter Cor Gubbels. Te bereiken op 06-474 92 448 of per mail corgubbels@hotmail.com


  Voor de taken van bovenstaande functies en voor meerdere vactures bij Sporting Heerlen klik hier

 • 01/08: Bekerloting Sporting Heerlen 1

  Bekerloting Sporting Heerlen 1
  Sporting Heerlen treft in het komende bekertoernooi oude bekende.

  Zondag 5 september 14.30 uur
  Veritas - Sporting Heerlen

  Zondag 12 september 14.30 uur
  Sporting Heerlen - BSV Limburgia

  Zondag 19 september 14.30 uur
  Bekkerveld - Sporting Heerlen

  Voor de overige senioren teams (A-categorie) kijk onder TEAMS, zoek vervolgens onder senioren het team dat u wilt hebben en klik dit team aan en dan beker programma aanklikken.
  De B-categorie volgt later.
 • 25/07: Gezocht: Vrouwen met trainerstalent

  Gezocht: Vrouwen met trainerstalent
  KNVB en ING-Bank zijn samen opzoek naar meer vrouwelijke trainsters klik hier.

  Meiden, vrouwen en mannen met trainerstalent zijn van harte welkom bij Sporting Heerlen. Uiteraard zijn ook jongens, meiden en mannen die willen voetballen bij ons clubje welkom!

 •  1 - 10  11 - 20  21 - 30  31 - 40  41 - 50  >>