Nieuws

 • 08/06: Openingstijden kantine/terras

  Openingstijden kantine/terras
  Dinsdags en vrijdags is de kantine/terras open van 19.00 tot 22.00 uur.

  Zaterdag 12 juni is het terras en de kantine geopend vanaf 09.30 uur.

  Zondag 13 juni is het terras en de kantine geopend vanaf 10.30 uur.
 • 04/06: Een super leuke voetbaldag

  Een super leuke voetbaldag
  Hallo Jongens en Meisjes,

  Op zaterdag 3 juli 2021 organiseert Sporting Heerlen i.s.m Heel Heerlen Beweegt en Jens (Alcander) een super leuke voetbaldag. Iedereen tussen de 5 en 14 jaar mag meedoen!! Of je nu lid bent of niet lid. Voor niet leden een unieke kans om kennis te maken met onze mooie sport en onze mooie, gezellige club. Onder begeleiding van onze jeugdtrainers mag je trainen en aansluitend wedstrijden spelen. En dat in teken van het EK voetbal en dat met je eigen leeftijdgenootjes!! COOL TOCH!!

   width=

  Wil jij een keer als echte voetballer( ster) op het veld staan onder uitstekende begeleiding, geef je dan op voor 26 juni a.s.!! Wil jij je aanmelden klik dan hier en wie weet ben jij wel de nieuwe Frenkie de Jong of de nieuwe Lieke Martens!!!

  Tot zaterdag 3 juli.
 • 01/06: KNVB Regio Cup van start

  KNVB Regio Cup van start
  De aangekondigde versoepelingen van het kabinet op vrijdagavond 28 mei betekent dat de KNVB Regio Cup voor jeugdvoetballers op zaterdag 5 juni wordt gestart! Trainers en spelers zijn heel blij dat het eindelijk weer mag: het spelen van wedstrijden tegen teams van andere verenigingen. De KNVB Regio Cup wordt gespeeld op de zaterdagen: 5 juni, 12 juni, 19 juni en 26 juni. Helaas gelden de versoepelingen rondom het spelen van wedstrijden alleen voor jeugdteams tot en met JO18.

  Voor de geplande wedstrijden van a.s. zaterdag 5 juni kijk bij Programma/Uitslagen (rechtsboven).

 • 17/05: Terras niet open

  Terras niet open
  Sportvrienden helaas,

  We hadden heel graag het terras geopend om eindelijk weer eens een uurtje gezellig bij elkaar te zijn om nieuwtjes en andere (voetbal)zaken weer eens door te nemen. Maar door de regelgeving is het helaas niet toegestaan om “publiek" op het complex toe te laten. Om niemand tekort te doen, willen wij als bestuur geen selectie maken wie er wel en niet op het terras mogen plaatsnemen.

  Daarom zetten we het plan om te openen nog even in de wachtstand. Mocht er verandering in de regelgeving komen en we wel op de een of andere manier open kunnen zullen we dit via de gebruikelijke kanalen zoals facebook, site en persoonlijke berichten met jullie delen.

  Met vriendelijke groet,
  Bestuur Sporting Heerlen
 • 18/05: De Nationale Sportloterij

  De Nationale Sportloterij
  We hebben je hulp nodig! De @nationalesportloterij is een nieuw initiatief waarmee je ons kunt steunen.

  Hoe werkt het?
  - Koop een lot op nationalesportloterij.nl van €10,-.
  - Van de €10,- gaat direct €7,- naar onze vereniging.
  - Maak kans op grote prijzen waaronder een elektrische auto, iPhone of vouwfiets.
  - Voor een overzicht van het totale prijzenpakket klik hier

   width=

  Doe je mee met de Nationale Sport Loterij? Dan steun je onze sportvereniging en maak je kans op prachtige prijzen. De Nationale Sport Loterij geeft onder meer splinternieuwe auto's, elektrische fietsen en luxe horloges weg. De prijzen zijn bovendien volledig belastingvrij want de Nationale Sport Loterij betaalt de kansspelbelasting. Wacht dus niet langer en doe mee, want de kans op een prijs is groter dan ooit! Zijn er meer dan 100.000 loten verkocht? Dan vergroten wij direct het prijzenpakket.

  De trekking vindt plaats op 24 september 2021. Winnaars krijgen automatisch bericht.

  Steun ons en koop een of meerdere loten: klik hier

 • 08/05: Selectie nieuws

  Selectie nieuws
  Sporting Heerlen stelt een nieuwe aanwinst aan u voor, Ravi van den Heuvel. Ravi komt over van Fortuna Sittard en is een multifunctionele middenvelder. Ravi woonachtig in Geleen zal komend seizoen de eerste stappen maken in het senioren voetbal. Ravi traint al een tijdje met ons mee en kijkt uit naar komend seizoen! Welkom Ravi en heel veel succes!

   width=
 • 24/04: Een pracht interview van Roy Wetzels

  Een pracht interview van Roy Wetzels
  Roy Wetzels de voetballer van Sporting Heerlen en gepassioneerd gymleraar heeft een interview in Parkstad Actueel gegeven. Neem de tijd en lees het interview
  hier • 21/03: Nieuwkomers Sporting Heerlen

  Nieuwkomers Sporting Heerlen
  De nieuwkomers bij Sporting Heerlen

  Deze week de nieuwkomers voor het komende seizoen. Als eerste presenteren wij Marwan Baha-Ali. Hij komt over van vv Scharn na jarenlang in de jeugdopleiding van Fortuna Sittard te hebben gespeeld. Marwan is een snelle, technische en creatieve aanvaller met heel veel potentie en we zijn blij dat hij voor Sporting Heerlen heeft gekozen.

  De 2e speler die we presenteren is een oude bekende, Adrian Sokolowski. Na een kort uitstapje naar de Duitse competitie kiest hij weer voor een terugkeer. Een eerdere terugkeer ketste helaas afgelopen zomer af. Adrian voelde zich enorm thuis bij onze vereniging en hoopt van waarde te kunnen zijn met zijn doelpunten en assists komend seizoen.

  Aangezien we toch oude bekende presenteren mogen we met veel genoegen Brian Goessens weer welkom heten. We hebben in het verleden prettig samengewerkt en Brian heeft het bij andere verenigingen geprobeerd maar door verschillende omstandigheden niet het geluk gevonden van wat hij bij Sporting had. Mannen we zijn blij met jullie komst en hopen op een mooi komend seizoen, heel veel succes!

   width=
   width=

   width=

 • 21/03: Van onze voorzitter

  Van onze voorzitter
  Beste Sporting Heerlen vrienden.

  Als voorzitter van onze mooie vereniging wil ik het woord nog een keer tot jullie richten. Hopelijk zijn jullie allen gezond gebleven. Deze tijd met zijn beperkingen is voor niemand leuk. Gelukkig zijn er veel acties om onze vereniging te laten overleven. Het is dan ook een prettig gevoel om te zien dat veel mensen ons clubje een warm hart toedragen.

  Ondanks de crisis is onze P.R. commissie erin geslaagd om nieuwe VIP-sponsoren, Co-sponsoren en bordsponsoren aan te trekken, hetgeen rondom het speelveld te zien is. Het werk van het bestuur gaat ook gewoon door net als de onkosten voor onze vereniging. Inmiddels hebben bijna alle teams de trainingen wederom hervat. Helaas zijn er ook hier beperkingen voor de 27-plussers. Zij kunnen wel met aangepaste oefenvormen een balletje trappen. Het is begrijpelijk dat dit niet ideaal is, maar toch is er een begin. Het bestuur stelt niet deze regels op maar de overheid.

  Het bestuur dankt de leden die ondanks de beperkte mogelijkheden trouw hun contributie betalen. Wat schijnbaar niet iedereen beseft zijn de contributies en donaties de grootste bron van inkomsten voor onze vereniging. Als compensatie willen wij als bestuur kijken dat waar mogelijk er geen zomerstop zal zijn.

  Een goede raad wil het bestuur aan de 27-plussers nog wel geven: Als jullie gaan trainen, hou je dan aan de dan geldende regels. Er zijn bij verschillende verenigingen al boetes uitgedeeld. Deze boetes zijn zowel voor de individuele sporters als ook voor de vereniging en wat kan leiden tot eventuele sluiting van ons sportcomplex.

  Voor eventueel advies kunnen jullie altijd bij het bestuur terecht. Wij als bestuur hopen dan ook dat er snel versoepelingen komen en dat wij elkaar weer op ons sportcomplex kunnen en mogen ontmoeten.

  Met sportieve groet voorzitter Cor Gubbels
  Bestuur Sporting Heerlen.
 • 07/03: Selectie nieuws

  Selectie nieuws
  De stoppers en vertrekkers

  Helaas hebben Mart Jongen & Tom Hajjaji aangegeven onze vereniging te gaan verlaten. Mart zal terugkeren bij oude liefde Alfa Sport en Tom zal het wellicht dichter bij huis zoeken. We wensen beiden veel succes komend seizoen. Ook hebben we een stoppende prestatieve voetballer in ons midden. Ali Emad, enkele seizoen geleden overgekomen uit Eindhoven zal stoppen bij Sporting Heerlen 1 als actief speler. Echter zal hij wel aansluiten binnen de technische staf en gaan voetballen op ons 4e elftal. Ali fijn dat je binnen onze vereniging actief blijft en veel succes komend seizoen!

  De technische staf is volop bezig met het vormen van de selectie en zoals eerder aangegeven hopen wij snel enkele aanwinsten te presenteren!
 •  1 - 10  11 - 20  21 - 30  31 - 40  41 - 49